NYSATSINGENE: Supansa Kamjampa (Toyes Thaimat) og Tom André Johnsen (Stallo) er fornøyde med oppstarten av sine restauranter. Johnsen og Stallo har litt lengre fartstid, men begge to opplever fornøyde kunder og gode tilbakemeldinger. Foto: Øyvind Ludvigsen
NYSATSINGENE: Supansa Kamjampa (Toyes Thaimat) og Tom André Johnsen (Stallo) er fornøyde med oppstarten av sine restauranter. Johnsen og Stallo har litt lengre fartstid, men begge to opplever fornøyde kunder og gode tilbakemeldinger. Foto: Øyvind Ludvigsen

De nye restaurantene: – Oppstartfasen er jeg veldig fornøyd med

Siden slutten av sommeren har det kommet på plass to nye spisesteder på Setermoen. Begge eierne er fornøyde med oppstarten sin og håper sine respektive lokaler vil bidra til mer spennende og fint sentrumsliv.

Publisert Sist oppdatert

Tom André Johnsen har alltid drevet med mat som hobby, selv om utdanning og tidligere arbeidserfaring er innen bank og økonomi, i tillegg til Forsvaret. 22 august var åpningsdatoen for restauranten, Stallo. Johnsen er fornøyd med å kunne gjøre hobby om til jobb, og ser tilbake på en god oppstart i restaurantbransjen.

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

210,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

610,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

2990,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS