FLERE ENN VENTET: Initiativtaker Tony Rubbås Jacobsen er fornøyd med at det allerede er påmeldt fra 230 til 250 skyttere på stevnene som inngår i den nye Nordlyscupen. ARKIVFOTO Foto: Ivar Løvland
FLERE ENN VENTET: Initiativtaker Tony Rubbås Jacobsen er fornøyd med at det allerede er påmeldt fra 230 til 250 skyttere på stevnene som inngår i den nye Nordlyscupen. ARKIVFOTO Foto: Ivar Løvland

Gledelig stor interesse for den nye skyttercupen

Den nye Nordlyscupen har fått flere påmeldte skyttere enn det arrangørene hadde forventet. Antallet har allerede passert 230.

Publisert Sist oppdatert

– Vi håpet på over 200. Nå har vi allerede fra 230 til 250 skyttere påmeldt til hvert av de seks stevene som inngår i cupen. Det er vi veldig godt fornøyd med, sier Tony Rubbås Jacobsen i Målselv skytterlag.

Den nye Nordlyscupen er et samarbeid mellom Målselv, Falken, Storfjord, Storsteinnes, Lakselvdal og Tromsø skytterlag, og stevnene arrangeres fra mandag 16. januar og ut hele uke 3. Allerede ei uke før påmeldingsfristen er ute mener Rubbås Jacobsen at cupen har truffet «markedet» godt:

– Det kan tyde på at vi har gjort noe rett.

Stort premiebord

Det var han som kom med ideen til den nye store nordnorske skyttercupen, og den ble godt mottatt i de andre skytterlagene som ble forespurt om å samarbeide om den. Et premiebord til en verdi av 100.000 kroner venter skytterne, der de tre beste i hver klasse premieres. For å være med i premiekampen må skytterne ha tellende resultat i minimum fem av de seks stevnene.

– Skytetidene er fordelt slik at det skal gå greit for alle å få skyte når det passer for dem i løpet av den uka konkurransene går, sier Tony Rubbås Jacobsen.

Hele landet

De hadde først åpen påmelding for kun skyttere utenom samlaget i Troms. Da den var over og det ble åpnet for skytterne fra Troms, var det 84 skyttere påmeldt fra andre samlag.

– Vi har skyttere fra det meste av landet, sier Rubbås Jacobsen.

Han tror mange synes det er spennende å få til en slik stor cup i løpet av ei uke. Det er første gang noe slikt arrangeres i landsdelen, og cupen vil gi god konkurransetrening tett før det aller første innendørs Landsskytterstevnet arrangeres i Stjørdal et par uker senere. Dit er påmeldt over 1700 skyttere.

Godt grunnlag

– Jeg tror vi har vært flinke til å markedsføre cupen på flere flater, og det store premiebordet har sikkert også lokket mange til å melde seg på, sier Tony Rubbås Jacobsen.

Den store interessen for den aller første utgaven av Nordlyscupen, gjør at grunnlaget for å satse videre neste vinter, er til stede.

– Det virker som om vi får et godt grunnlag på i år å bygge videre på, sier Tony Rubbås Jacobsen.

Powered by Labrador CMS