I OVNEN: Ost og panko er strødd på toppen av lasagnen, som skal stå cirka 45 minutter i ovnen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
I OVNEN: Ost og panko er strødd på toppen av lasagnen, som skal stå cirka 45 minutter i ovnen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Lettlaget og spennende vegetarlasagne

Fløte og ost tryller med sopp og søtpotet. Resultatet blir en deilig og annerledes lasagne.

Publisert

Søtpoteten har blitt en favorittgrønnsak i hjemmet. Med sin søte smak og fløyelsmyke tekstur treffer den blink hos både barn og voksne. Men til tross for navnet er den ingen potet. Roten tilhører vindelfamilien og har sitt opphav i Sør-Amerika.

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

210,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

610,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

2990,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS