FORVENTER TELEFONSAMTALER: Som eneste ansatt i Nord-Norge, forventer Marianne Ophus Hemmingsen seg mange telefonsamtaler. –Jeg gleder meg til å komme i gang med å hjelpe bedrifter både med markedsføring og salg på nett, sier 27-åringen fra Balsfjord.
FORVENTER TELEFONSAMTALER: Som eneste ansatt i Nord-Norge, forventer Marianne Ophus Hemmingsen seg mange telefonsamtaler. –Jeg gleder meg til å komme i gang med å hjelpe bedrifter både med markedsføring og salg på nett, sier 27-åringen fra Balsfjord.

Marianne (27) gleder seg til ny og spennende jobb

De siste fem årene har Marianne Ophus Hemmingsen jobbet hos Cafe Avec på Storsteinnes. 1. september startet et nytt kapittel i hennes yrkeskarriere der hun selv må styre sin egen arbeidshverdag.

Publisert Sist oppdatert

Da er hun nemlig i gang med jobben som avdelingsleder i Alfa gruppen, der hun i begynnelsen vil være firmaets eneste ansatte i Nord-Norge.

– Først må sies at jeg har stortrivdes på Cafe Avec og dette er en arbeidsplass jeg virkelig anbefaler. Men – med ønske om å oppnå resultater og opptatt av å pushe meg selv fant jeg ut at jobben hos Alfa gruppen ville jeg prøve da dette er noe som passer meg godt, sier Marianne Ophus Hemmingsen.

Ny hverdag

Hun legger i så måte ikke skjul på at hun gleder seg til å komme i gang.

– Det blir spennende og en helt motsatt arbeidshverdag fra jeg er vant til. Nå må jeg styre min egen arbeidshverdag og være strukturert. Etter hvert blir jeg å leie kontorplass, men i starten blir jeg å ha hjemmekontor. Jeg blir i så måte å jobbe fra heimen som jo er en friplass, men det er jeg forberedt på skal fungere godt, sier tobarnsmoren fra Storsteinnes.

27-åringen er samtidig innstilt på at det i startfasen blir mye ringing for å få kunder, men det tar hun bare som ei utfordring.

– I startfasen blir jeg eneste ansatte i Nord-Norge, men etter hvert ser vi for oss flere ansatte i nord, sier Hemmingsen og legger til at hun allerede har bedriftskunder på blokka.

Totalleverandør

Om sin nye arbeidsgiver forteller hun at Alfa gruppen allerede i mange år har levert en lang rekke telefoniløsninger med tilhørende utstyr og tjenester.

– De siste årene har bedriften brukt mye tid og ressurser på å utvikle seg fra bare å være en tele- og dataforhandler til også å bli totalleverandør innen webløsninger. Dette innbefatter alt fra nettsider til bookingløsninger og nettbutikk, sier Hemmingsen.

Og de er etter hvert blitt en spesialist innen markedsføring på web og sosiale medier.

– Det er mange metoder man kan benytte seg av for å markedsføre seg på nettet. Det kan være vanskelig å forstå og finne ut av hvordan man best markedsfører seg uten å bruke unødvendig mye penger. Dette hjelper vi gjerne til med, sier Hemmingsen.

Små og mellomstore bedrifter

Hun forteller at det er små og mellomstore bedrifter som er målgruppen.

– I tillegg å satse på nettsider og telefoni har vi timebookingløsning som passer for alle som leverer tjenester basert på timebestilling. Vi har også et HMS-system som sikrer at bedrifter opererer innenfor loven sine krav til helse, miljø og sikkerhet. Og – vi tilbyr en web-basert kasse som har alle funksjoner du kan drømme om, avslutter Marianne Ophus Hemmingsen.

Powered by Labrador CMS