Med hjerte for skole og oppvekst

Vebjørn Strand Foshaug
Vebjørn Strand Foshaug

Mens valgflesk flyter er det interessant å se på forskjellen på løftene under valgkampen og reell politikk de siste årene.

Publisert Sist oppdatert

Debatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget uttrykker skribentens egne synspunkter.

- Det er protokollert fra formannskapet at posisjonen i Målselv - Høyre og Senterpartiet - fjernet barnehagebygging på Bardufoss fra investeringsplanen. Først etter at opposisjonen påpekte dette, ble det tatt inn igjen i kommunestyret, men plassert i siste del av investeringsplanen. Venstre stemte mot å bruke 20 millioner kroner på kjøp av næringsarealer på Andslimoen og foreslo å fremskynde barnehagebygging.

 

- Venstre vil la lærere være lærere, og vi vil styrke laget rundt elevene, styrke vaktmestertjenesten og ansette flere miljøarbeidere og pedagoger. Høyre hevder de vil satse på lærerne. De deler lokalt ut kaffe og bananer til «blide lærere», men på Stortinget stemte de for bruk av tvungen lønnsnemnd etter fjorårets streik. Venstre var ett av få partier som stemte mot bruk av tvungen lønnsnemnd.

 

- Barnas skolevei må trygges. Dagens posisjon i kommunestyret har ikke jobbet aktivt for trafikksikring av Olsborgkrysset. Venstre har gjentatte ganger etterlyst fokus på saken, i tillegg til at vi har etterlyst fotgjengerovergang ved innkjøringen til Rema 1000 på Bardufoss. Som andrekandidat til fylkestinget kan jeg også der få muligheten til å følge opp både kollektivtrafikk og videregående opplæring.

 

Venstre prioriterer barn, en god skole og trygg oppvekst.

 

Godt valg!

Powered by Labrador CMS