Sendrektig eller konstruktiv tålmodig posisjon?

Målselv Sps 2. kandidat, Anneli Anfeltmo.
Målselv Sps 2. kandidat, Anneli Anfeltmo.

Leser med interesse Senterpartiets og Venstres felles interesse om by- og bygdeutvikling. Det jeg derimot ikke er enig i er påstand om en sendrekt posisjon.

Publisert Sist oppdatert

Debatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget uttrykker skribentens egne synspunkter.

Ønsker å minne om at etter Senterpartiet kom i posisjon har vi landet reguleringsplan Andslimoen og sikret forutsigbarhet for næringsutvikling, en prosess som har pågått lengre enn jeg har vært i arbeidslivet. Videre har vi jobbet frem ny samfunnsplan som ble vedtatt i desember 2022. Nå jobbes det med ny arealplan. Planarbeid tar tid.

De store planene og visjonene må være på plass før man begynner med de små planene. Eller med andre ord: Kommuneplanens samfunnsdel og arealplan bør være på plass før man går i gang med by- og bygdeplaner. 

Etter ostehøvelkuttene til posisjonen forrige periode har vi i denne perioden nå lyktes med å få flere folk innand kommunen til å jobbe med disse tingene. Planarbeid er viktig for kommunens utvikling. I lys av alle lovnadene dette valgåret, la oss håpe vi slipper å se slike kutt igjen, slik at rapporter fra 2013 må ligge å modnes i 10 år. 

 

Powered by Labrador CMS