SYNDENES FORLATELSE: Sangnummeret «Syndenes forlatelse» av Silje Lian Nordnes, Vilde Uteng Amundsen, Frid Schau og Line Furumo sikret Malangsrevyen en pris under NM i helga. Foto: Malangsrevyen
SYNDENES FORLATELSE: Sangnummeret «Syndenes forlatelse» av Silje Lian Nordnes, Vilde Uteng Amundsen, Frid Schau og Line Furumo sikret Malangsrevyen en pris under NM i helga. Foto: Malangsrevyen

Sikret Malangsrevyen tekst-pris under NM

BALSFJORD: Nok en gang kan Malangsrevyen reise hjem fra NM i revy med pris i bagasjen. Denne gangen er det de yngste aktørene som har sikret prisen.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld vant Malangsrevyen prisen «Beste tekst» for nummeret «Syndenes forlatelse» under NM i revy. Malangsrevyen har pleid å gjøre det godt under revyfestivalen som blir arrangert i Trondheim, og i år var det revyens yngste aktører som sørget for at de ikke reiser tomhendte hjem til Malangen.

– Det er veldig stas og vi er skikkelig stolte, sier Silje Lian Nordnes, Vilde Uteng Amundsen, Frid Schau og Line Furumo til Nye Troms.

Beste tekst

Alle jentene er 19 år gamle, og prisen de har vunnet har de altså fått for beste tekst. Den prisen henger høyt for jentene.

– Det betyr jo da at vi har skrevet noe som duger, sier de.

Det er over to år siden de skreiv nummeret som sikret dem pris lørdagskvelden. Nummeret, som er et sangnummer, ble første gang framført på den siste Malangsrevyen som ble spilt før pandemien, i 2019.

– Det er et nummer som handler om dobbeltmoral, om de som tenker at de kan gjøre hva som helst fordi de får tilgivelse for alt og er safe uansett, forklarer de unge revyaktørene.

Revy

De fire jentene har vokst opp i revyfamilier eller i et revymiljø. Helgas norgesmesterskap var ikke jentenes første.

– Det har vært veldig gøy å være tilbake på revyfestivalen. Vi har gleda oss skikkelig til stemninga og til å se revyfolk som vi ikke har sett på to år, sier de.

I høst har jentene flyttet til hver sine kanter av landet. I sommer sørget de for å få lagt inn ei lita øving for at sangnummeret skulle sitte før NM.

– Det satt faktisk overraskende godt, forteller de og legger til at de har hatt det veldig artig sammen, både da de skreiv nummeret og når de har øvd på det.

Og selv om ingen av dem kommer til å være med på neste års revy, på grunn av studier andre steder i landet, så har de revy i blodet.

– Ja, vi er ikke ferdige med revy. Og det er mange studentrevyer som har prøvd å rekruttere oss, sier jentene.

Powered by Labrador CMS