Her stjeles brukte do-koster:

BORTE: Her ved Målselvsenteret undres både vaskeselskap og senterets eiere seg over at brukte do-børster stjeles. FOTO: Kari Anne Skoglund Foto: Kari Anne Skoglund
BORTE: Her ved Målselvsenteret undres både vaskeselskap og senterets eiere seg over at brukte do-børster stjeles. FOTO: Kari Anne Skoglund Foto: Kari Anne Skoglund

– Skjønner ikke at det går an

ANDSLIMOEN: Brukte do-koster er neppe det folk flest vil røre mest med på offentlige steder. På Målselvsenteret er det tydeligvis noen besøkende som ikke har den samme følelsen.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg skjønner ikke at noen kan finne på å gjøre det. Om det er tyveri eller djevelskap, det er vanskelig å si. Uansett har jeg aldri opplevd det før, noe sted, sier serviceleder Sara Olsen ved Insider Facility Solutions AS på Bardufoss.

STJÅLET: Ved toalettene ved Målselvsenteret har mange brukte do-børster forsvunnet den siste tiden. FOTO: Kari Anne Skoglund
STJÅLET: Ved toalettene ved Målselvsenteret har mange brukte do-børster forsvunnet den siste tiden. FOTO: Kari Anne Skoglund

De har det daglige renholdet ved blant annet Målselvsenteret. Der har de to ganger den siste tiden kommet til toalettene og oppdaget at alle do-kostene med gulvholder er blitt fjernet fra de fire toalettene. Totalt er åtte do-koster med holder blitt sporløst borte.

– Det er brukte do-koster som er forsvunnet, og det har jo vistes at de er brukt, sier Sara Olsen.

De har begynt å se det humoristiske i saken, men skjønner likevel like lite av hvordan det er mulig at noen stikker av med toalettutstyret.

– De har stått løst på gulvet på hvert enkelt toalett. Nå må vi se om de nye blir festet på noe vis. Vi kan jo ikke ha det slik at de bare forsvinner, sier servicelederen.

Plakater løsninga

Fra eierne av Målselvsenteret må de også nesten bare smile av hendelsene på Andslimoen. Derfra har det kommet forslag om at de kanskje må henge opp plakater med bilde av do-koster som selges på Europris i samme bygget. Slik at de do-kost-trengende kan se at de selges til en ikke ublu pris i samme senteret.

– Det er nytt for oss også at noe slik kan skje. Det har vi ikke opplevd på noen andre av våre mange bygg som vi eier, sier daglig leder i Stadssalg AS i Bodø, Stig Otto Nilsen.

Hvor hen?

Han lurer i en humoristisk tone på om det er noen som har en fetisj på do-koster eller do-børster, og som har lagt sin elsk på dem som er brukt ved Målselvsenterets toaletter.

– Hvem i all verden er det som tar med seg brukte do-koster? Og hvor plasserer de dem når de tar dem med? under jakka? undres Stadssalg-sjefen og ler.

Han skjønner ikke at det er mulig, og lurer også på at det må lages ei ordning med lås på kostene slik at de kan stå i fred på toalettene og kan brukes der de er plassert.

– Fos oss synes dette helt vilt at noen kan stikke av med de brukte do-kostene. Det er fryktelig rart, egentlig, og nesten bare til å le av, sier Stig Otto Nilsen.

Powered by Labrador CMS