BOIF inviterte til håndballskole:

BALLSPILL: Deltakerne fikk prøve ulike øvelser på håndballskolen. Foto: BOIF
BALLSPILL: Deltakerne fikk prøve ulike øvelser på håndballskolen. Foto: BOIF

50 barn møtte opp i Bardufosshallen

MÅLSELV: Håndballskolen til BOIF ble en stor suksess. Totalt deltok 50 barn i alderen syv til tolv år fra hele Målselv.

Publisert Sist oppdatert

Håndballgruppa til BOIF hadde på forhånd et håp om at 20-25 barn ville delta på håndballskolen i Bardufosshallen lørdag 14. september. Gleden ble derfor stor da det kom dobbelt så mange.

- Det ble en stor suksess. Vi er meget godt fornøyd med responsen. Det var deltakere fra omtrent hele kommunen, inkludert et par stykker fra Øverbygd. Vi er glad for at hele var kommunen var representert. Et av våre mål var å få med deltakere også fra ytterkantene, forteller leder Kurt Eirik Edvardsen i håndballgruppa til BOIF.

Han tror den gode deltakelsen skyldes at mange barn har lyst til å prøve noe nytt og spennende på idrettsfronten. På grunn av Bardufoss storhall er det mange som kommer til Rustahøgda for å spille fotball, men nå ser BOIF en økende interesse også for håndball.

Nye medlemmer

Etter håndballskolen har BOIF håndball fått mange nye unge medlemmer. Medlemstallet har økt med i overkant av ti den siste uka. Edvardsen tror imidlertid at tallet vil øke ytterligere i tida som kommer ettersom fotballsesongen nå går mot slutten.

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger om at håndballskolen var et spennende prosjekt, og at deltakerne syntes det var et bra opplegg. Vi blir nok å gjenta suksessen, men da først om to år. Håndballskole en gang i året blir for ofte, sier den lokale håndballederen.

Deltakerne fikk prøve ulike øvelser på håndballskolen.

BOIF arrangerte håndballskole også for to år siden. Den gang var det 31 deltakere. Kurt Eirik Edvardsen utelukker ikke at de nå vil etablere et nytt lag som en følge av økninga i medlemstallet. Det er da mest aktuelt å etablere et lag i aldersgruppa åtte til ti år, som også vil inkludere sjuåringer.

Snart seriestart

Den neste milepælen til BOIFs yngste håndballspillere, er lørdag 12. oktober. Da er det sesongstart i Bardufosshallen. Totalt skal det spilles åtte kamper den dagen. Deretter går det slag i slag utover vinteren med seriespill og turneringer. BOIF skal blant annet sende lag til ei turnering i Kiruna i Nord-Sverige.

- Håndball er veldig spennende. Det er det stadig flere unge som oppdager, noe deltakelsen på håndballskolen er et klart tegn på. Det var omtrent like mange gutter som jenter på håndballskolen, avslutter Edvardsen.

Powered by Labrador CMS