Personvern

Personvernerklæring

Brukernes tillit er viktig for oss, og i Nye Troms er vi opptatt av å ivareta ditt personvern.

Denne personvernerklæringen gjelder for Nye Troms og tilknyttede publikasjoner og tjenester.

Publiseringsløsningen Nye Troms bruker, Labrador CMS, er levert av Publish Lab AS. Denne løsningen lagrer ingen informasjon om leserne/brukerne.

Annonser

I annonsestyringsverktøyet vårt, levert av Adnuntius, brukes cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere presentasjonen av annonser og måle adferd. Taushetserklæring er inngått med Adnuntius om informasjon som lagres hos dem.

Trafikkmåling

Til å analysere brukermønsteret til dem som besøker nyetroms.no bruker vi detnorskutviklede analyseverktøyet Kilkaya. Selskapet logger ingen personinformasjon, men setter en førstepartcookie for å kunne logge antall unike brukere og sesjoner innenfor en dag på domenet. Databehandlingsavtale/taushetserklæring er inngått med Kilkaya.

Nyhetsbrev

Nye Troms sender ut nyhetsbrev. For å motta nyhetsbrevet må man aktivt be om å motta dette. E-postadressen slettes når man sier opp abonnementet. Til å sende ut nyhetsbrevet bruker vi tjenesten MailMojo, levert av Eliksir AS. Taushetserklæring er inngått med Eliksir AS om informasjon som lagres hos dem.

Sosiale medier og videotjenester

Man kan dele informasjon fra vårt nettsted på sosiale medier via dele-knapper på artikkelnivå. Det kan være Facebook eller X (tidligere Twitter). Dersom man velger å dele informasjon på denne måten, så vil nettleseren overføre data og personopplysninger om brukeren til det sosiale mediet. Det samme vil også gjelde dersom man besøker våre sider som innlogget i et sosialt nettverk. Opplysninger det sosiale mediet da kan få om brukeren kan være data og tidspunkt for besøket, url til adressen som besøkes, IP-adresse, valg av nettleser og operativsystem.

Nye Troms har ingen kontroll med eller ansvar for hvordan sosiale medier bruker personopplysninger de samler inn. Vi henviser derfor til de vilkårene og betingelsene som gjelder for det aktuelle sosiale mediet. Dersom man vil unngå at sosiale medier registrerer adferd må man logge ut av det sosiale mediet.

Det samme gjelder innhold som er bygget inn på våre sider fra sosiale medier eller videotjenester. Det kan være videoer fra Vimeo eller YouTube, eller bilder fra Instagram.

Her er personvernerklæringen til de nevnte tjenestene: (klikk på knappene for å lese)

Facebook X Youtube Vimeo Instagram

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i personvernerklæringen. Den til enhver tid gjeldende personvernerklæringen vil være tilgjengelig på nyetroms.no.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personvern kan du kontakte daglig leder Gry Thorsteinsen på epost gry@nye-troms.no.

Olsborg, 10.10.2023.

Powered by Labrador CMS