Vinterfestivalen Frost i Målselv har vokst seg stor:

SVØMMETAK: Denne karen var først litt skeptisk til kulda, men lurte inn en liten svømmetur likevel. Foto: Sol Gabrielle Larsen
SVØMMETAK: Denne karen var først litt skeptisk til kulda, men lurte inn en liten svømmetur likevel. Foto: Sol Gabrielle Larsen

Allikevel lover arrangørene at det blir større og bedre til neste år

ANDSLIMOEN: Det gikk langt fra hett for seg da små og store isbadere trosset ti minusgrader lørdag formiddag. Arrangørene er fra seg av begeistring.

Publisert Sist oppdatert

Det er næringslivet i Målselv som står bak vinterfestivalen. Nærmere bestemt Bodil Nordgård og Frank Helgesen ved YX-stasjonen på Andslimoen, Morten Smevik fra Teknisk Bureau Bardufoss og daglig leder Stig Magne Hagen i Arena Bardufoss. Sistnevnte kunne ikke ha vært mer fornøyd.

– Det har vært en fantastisk fin start på dette vinterfestivalkonseptet. Det stimulerer til fortsettelse. Vi hadde som målsetting å inkludere hele bygda, og det har vi virkelig klart. Tilbakemeldingene vi har fått viser at dette er et fint konsept som involverer veldig mange, sier han.

Arrangørene er såpass fornøyd at de allerede neste uke skal sette rammene for neste års Frost.

– Ulike aktører, arrangementer og butikker forteller oss at de også ønsker å være med på dette. Så neste år ønsker vi å inkludere flere, sier Hagen.

De ulike happeningene var svært godt besøkt.

– Til sammen hadde de ulike arrangementene flere tusen besøkende. Det er godt det ikke kom flere, da hadde det blitt kaos. Men nå vet vi hva vi skal gjøre og hvordan vi skal legge opp festivalen videre. Til neste år blir det enda bedre, og endra større, lover Hagen.

Også da vil festen bli lagt til den andre uka i februar.

– Det skal være kaldt, hustrig og vinter. Det er viktig.

Powered by Labrador CMS