NYÅPNING: Mandag åpnet Biltech sin butikkdel i nye lokaler på Andslimoen. De ansatte, her representert ved daglig leder Lars Georg Storsletten (t.v), Nils Erik Holmebukt og Øyvind Jenssen, er fornøyd med den nye butikken.
NYÅPNING: Mandag åpnet Biltech sin butikkdel i nye lokaler på Andslimoen. De ansatte, her representert ved daglig leder Lars Georg Storsletten (t.v), Nils Erik Holmebukt og Øyvind Jenssen, er fornøyd med den nye butikken.

Åpnet butikk i nye lokaler

ANDSLIMOEN: I går kunne Biltech ønske kundene velkommen til et nytt butikklokale på Andslimoen. Over nyttår skal bedriften utvikles videre.

Publisert Sist oppdatert

I oktober kjøpte Biltech AS og Rør & Renovering AS konkursboet etter Bardufoss Rørservice. Biltech AS kjøpte eiendommen på Andslimoen for 4,7 millioner kroner, og i går kunne daglig leder i Biltech, Lars Georg Storsletten, ønske velkommen til bedriftens nye butikkdel på Andslimoen.

– Dette er spennende, sier han.

Bilrekvisita

Den nye butikkdelen er på nærmere 700 kvadratmeter, og den er nesten dobbelt så stor som den tidligere butikkdelen i Biltechs verkstedlokaler.

– Vi har fått inn veldig mye bilrekvisita, vi hadde jo nesten ingenting før. Nå har vi tatt inn barnestoler, skibokser, oljer og kjemikalier. Det skal være litt for alle, sier Storsletten.

Også kundemottaket skal flyttes til de nye butikklokalene. Det betyr at verksteddelen også skal utvikles videre.

– Det blir et prøveprosjekt, og det kommer nok til å bli litt utfordrende å drive to plasser, men det skal nok gå.

EU-kontroller

Til verkstedet har Biltech bestilt og montert to ekstra løftebukker, og en bremseprøver er også bestilt. Mangelen på bremseprøver har hindret at Biltech kan gjennomføre EU-kontroller, men Lars Georg Storsletten håper det blir mulig på nyåret.

– Den skal monteres i midten av januar, så vi håper at vi kan gjennomføre EU-kontroller fra midten av februar. Vi har mange totalkunder som vil bruke oss på alt, og det er dumt at vi ikke kan tilby dem totalpakken, sier han.

Utvidelsen av verkstedet kan fort komme til å kreve ekstra arbeidskraft.

– Det er mange biler som ikke går rett gjennom EU-kontrollen. Selve EU-kontrollen er én jobb som skal gjøres, så kommer etterarbeidet i tillegg. Det kommer nok til å bli ekstra arbeid, og det kan kreve ekstra mekanikere, sier han.

Lodder ut premier

Han forteller at det er lenge siden bedriften merket at lokalene på Andslimoen var for små, og bedriften har allerede vært gjennom flere utbygginger.

– Vi håper vi skal klare oss godt nå. Man skal ikke bli for store heller, sier han.

Mandag var det greit med folk innom den nyåpnede butikken, og Storsletten forteller at kundene virker å være fornøyd med utvidelsen.

Powered by Labrador CMS