Årets villmarksfoto 2015

Nordnorsk Villmarksmesse og Nye Troms skal kåre Årets villmarksfoto 2015. Her kan du se bildene som er kommet inn så langt. Du kan sende inn bilder frem til og med onsdag 10. juni.

Publisert Sist oppdatert

Årets villmarksfoto er et samarbeid mellom Nye Troms og Nordnorsk Villmarksmesse, og under messa i Bardu 12.–14. juni skal tre fotografer premieres. En jury bestående av Nye Troms-redaktør Gjermund Nilssen og Halvor Eggen fra Villmarksmessa skal plukke ut en vinner i klassen «Årets naturfoto» og én i klassen «Årets villmarksrelaterte øyeblikksbilde» blant de innsendte bildene, mens publikum kårer én vinner gjennom ei publikumsavstemning på messa. Her vil juryen forhåndsnominere 10 bilder som det kan stemmes på.

Klikk her for å se de innsendte bidragene

Hvordan presenteres bildene?
Innkomne bilder vil bli presentert i hver utgave av Nye Troms til og med torsdag 11. juni.

Hva jakter vi på?
Vakre naturbilder eller bilder som forteller ei lita historie knyttet til jakt, fiske og friluftsliv av nyere eller eldre dato. Dette er ingen fototeknisk konkurranse. Det er motivet som er det viktigste.

Hva er premien?
Både juryvinnerne og publikumsfavoritten får et flotte kameraer. Det blir også trukket ut én digitalkameravinner blant de som avgir stemme under messa.

Når kan man starte innsendinga av bilder?
Så snart som mulig. Målet er å begynne presentasjonen av de første bildene i Nye Troms allerede til uka.

Hvordan melder man seg på?

  • Finn et bilde som du mener fortjener å være med i konkurransen.
  • Skriv en kort tekst som inneholder viktige stikkord om motivet (når bildet er tatt, navn på eventuelle personer og hva bildet viser). Det er også viktig at du skriver på hvem som har sendt bildet og eventuelt hvem som er fotograf.
  • Send bilde og tekst på epost til redaksjon@nye-troms.no eller per post til Nye Troms, postboks 44, 9329 Moen. Merk eposten eller konvolutten med «ÅRETS VILLMARKSFOTO 2015».

P.S. Alle bilder som blir sendt per post vil bli returnert til avsenderen.
Det er derfor viktig at du skriver på navn og returadresse.

Powered by Labrador CMS