Lite som minnet om frost og vinter

BARE TIL LÅNS: Soldater fra UK Royal Marines ønsket å informere om hva de gjør, og danske Jacob Hoffmann prøvde sekk med oppakning ála det som soldatene bærer, og syntes den var overraskende behagelig. Kamuflasjejakken er imidlertid hans egen.
BARE TIL LÅNS: Soldater fra UK Royal Marines ønsket å informere om hva de gjør, og danske Jacob Hoffmann prøvde sekk med oppakning ála det som soldatene bærer, og syntes den var overraskende behagelig. Kamuflasjejakken er imidlertid hans egen.

Arrangørene er likevel fornøyd

MÅLSELV: Arrangørene av Frost-festivalen er fornøyd. Det til tross for at været bød på varmegrader og regn den dagen hovedarrangementet fant sted.

Publisert Sist oppdatert

Bodil Nordgård, daglig leder for YX Andslimoen, er primus motor for Frost. Det er som de fleste vet en festival over flere dager som tidligere foregikk i sentrum av Bardufoss, men som i fjor ble flyttet til Andslimoen. Lørdag kunne hun kanskje i like stor grad tituleres primus båtmotor, for varmegrader og øsregn la ei våt kappe om meste av festivalområdet, som i hovedsak var lokalisert til YX, Sulland, ONOS og Vianor.

Likevel melder Nordgård fra at arrangørsida er fornøyd med arrangementet alt i alt.

- Været får en ikke gjort noe med, og det har en tendens til å være verst mens en sitter inne og ser ut. Alt fungerte så bra, folk var fornøyd, og dermed er det bare å bygge videre på det vi erfarte og fikk til i helga, sier hun, som er imponert over at det kom så mange.

Det meste gikk etter planen, bortsett fra hesteridninga, som gikk ut, Norges råeste bakkeløp som avlyste aktivitetene sine i siste liten.

Holdt nesten stand mot britene

Den oppsatte rugbykampen mellom UK Marines og det lokale og ganske så ferske rugbylaget Bardufoss Badgers, ble flyttet fra Andslimoen til Bardufosshallen på grunn av mengden med vann på den opprinnelige kamparenaen. Dessverre foreligger det ingen bilder fra denne historiske begivenheten.

Stig Magne Hagen melder imidlertid om en fair og morsom kamp uten utagerende atferd. Også ordfører Nils Foshaug var til stede og kastet glans over kampen, som var organisert i 2 ganger 15 minutter. Etter kampen takket har spillerne.

Britene vant 9-6 i Rugby-kampen, og de hadde til og med en tidligere profesjonell rugbyspiller.

- Det var en artig kamp, og artig å se en ny sport. Lagene snakker om muligheter til et videre samarbeid, så kanskje vi får et rugbylag på Bardufoss, sier Hagen.

Bodil Nordgård har fortsatt ikke alle tallene klare etter festivalen, men melder om jevnt over godt med besøkende, også på festen som var i teltet lørdag kveld.

Powered by Labrador CMS