NY TIL-SJEF: 1. mai overtar målselvmannen Stig-Arne Engen stillinga som administrerende direktør i TIL Fotball AS. (Arkivfoto)
NY TIL-SJEF: 1. mai overtar målselvmannen Stig-Arne Engen stillinga som administrerende direktør i TIL Fotball AS. (Arkivfoto)

Blir ny TIL-sjef

MÅLSELV: Målselvingen Stig-Arne Engen blir ny administrerende direktør for Tromsøs fotballstolthet.

Publisert Sist oppdatert

På styremøtet i TIL Fotball AS onsdag 13. april ble Engen tilsatt som ny administrerende direktør i TIL Fotball AS. Han vil tiltre i stillingen 1. mai. Det melder Tromsø IL på sin hjemmeside, der det også heter at styret gjennom sine nettverk har jobbet for å finne den best egnede kandidaten.

– Styret i TIL Fotball AS er fornøyd med å tilsette Stig-Arne Engen som innehar stor kompetanse og erfaring gjennom mange år i næringslivet. Vi kjenner Engen gjennom bistand han har gitt til styret siden 2014, og vi har vært veldig fornøyd med det han har bidratt med. Det var derfor naturlig at Engen var en av de aktuelle kandidatene til stillingen, sier styreleder i TIL Fotball AS, Per Aronsen.

Engen, som opprinnelig kommer fra Rundhaug i Målselv, ser fram til å ta fatt på oppgavene i TIL.

– Jeg ønsker å videreføre den solide jobben som er gjort de siste årene med å etablere et bærekraftig økonomisk fundament i TIL Fotball AS. Dette er en forutsetning for å levere gode sportslige prestasjoner og store opplevelser på Alfheim. Det er samlet mye god kompetanse på Alfheim, både sportslig og administrativt. TIL har en sterk posisjon i hele landsdelen, engasjerte supportere og flotte samarbeidspartnere. Jeg gleder meg til å være med på laget for å utvikle klubben videre, sier Engen, ifølge klubbens nettside.

Den nye TIL-direktøren er 48 år og har jobbet de siste 19 årene i SpareBank1 Nord-Norge.

Powered by Labrador CMS