FOSSER VIDERE: BOIF kunne lørdag juble for tre nye poeng etter 4-2 borte mot Nordreisa. Her fra kampen mot L/K denne uka. Foto: Ivar Løvland

BOIF klatrer videre

MÅLSELV: Bardufoss OIF har virkelig fått vind i seilene i 4. divisjon. Lørdag vant de 4-2 borte mot Nordreisa og er nå oppe på en 4. plass i divisjonen.

Publisert Sist oppdatert

Etter tap i de to første kampene, har alt gått så meget bedre for BOIF-gutta. Lørdag nedsablet de Nordreisa med 4-2 i på Storslett kunstgress og tok sin fjerde strake seier.

Det sto 3-0 til halvtid i en omgang der BOIF nøt godt av medvinden. Kenny Marblow satte kampens første, før Mathias Nymo satte to kjappe. Det første på straffespark. Nordreisa reduserte etter hvilen, men Hamidou Camara gjorde 4-1 før vertene fikk et siste trøstemål.

BOIF er med sine 12 poeng på 6 kamper oppe på en sterk 4. plass på tabellen.

Like bra går det ikke med Nordkjosbotn. De tapte lørdag sin sjette strake kamp av like mange mulige. Det ble 1-2 borte for Stakkevollan, og nå begynner det virkelig å se stygt ut for de blå fra Balsfjord. Jørgen Stensland skåret på straffe etter bare fem minutters spill i Tromsø, men det holdt ikke i vinden på den trange bydelsbanen. NIL er eneste lag i 4. divisjon uten poeng så langt.

I en annen kamp i 4. divisjon vant Salangen lørdag 3-0 hjemme over Ishavsbyen.

I 6. divisjon avdeling 1 herjer Storsteinnes videre. Tross en spillemessig svak kamp, vant de lørdag 2-0 hjemme mot Brøstadbotn og har full pott etter fire kamper. Målselv vant stort med hele 8-1 over Lavangen, mens Øverbygd spilte 1-1 borte mot Salangen 2.

I den andre avdelinga i divisjonen vant Laksvatn/NIL 2 med 3-1 borte over Lyngen/Karnes sitt reservelag fredag kveld.