LOKALOPPGJØR: BOIF kunne juble for skåring fire ganger i forrige sesong. Nå er det klart at de møter Salangen i første kvalifiseringsrunde til NM-cupen. Foto: Ivar Løvland
LOKALOPPGJØR: BOIF kunne juble for skåring fire ganger i forrige sesong. Nå er det klart at de møter Salangen i første kvalifiseringsrunde til NM-cupen. Foto: Ivar Løvland

BOIF møter Salangen i NM-cupen

MÅLSELV: Bardufoss OIF møter Salangen IF i første kvalifiseringsrunde til NM-cupen.

Publisert Sist oppdatert

FOTBALL

Det ble klart da forbundets oppsett for den aller første kvalifiseringsrunden kom onsdag ettermiddag. Kampen spilles i Salangen. Første kvalifiseringsrunde skal spilles innen 21. mars.

– Det blir en tøff kamp, men det blir spennende, sier BOIFs nye trener Haavar Sandnes.

Han synes det er litt rart at kampen er satt opp i Salangen, og tenker at de fort må bruke Storhallen når kampen skal spilles i mars måned.

– Men det får vi ta etter hvert, sier BOIF-treneren.

Å møte Salangen ser han på som i utgangspunktet en jevn kamp, men han lover at BOIF satser godt på årets cup. I fjor var de et overtidsdrama unna å ta seg til første ordinære runde i norgesmesterskapet.

– Vi satser på å klare å komme dit i år, smiler Sandnes.

For å være best mulig forberedt skal BOIF blant annet møte både Tromsø IL 2 og Skarp til treningskamper før denne første cupkampen. BOIF startet sesongforberedelsen for alvor etter nyttår.

– Det ser bra ut, selv om spillerstallen ikke er helt endelig per nå, sier Haavar Sandnes.

De øvrige Troms-lagene spiller slik: Stakkevollan møter Skarp hjemme, mens Skjervøy fikk hjemmekamp mot Krokelvdalen. Vinnerne av kampene i første kvalifiseringsrunde går til andre kvalifiserende runde. Oppsettet for andre kvalikrunde kommer 23. mars.

Powered by Labrador CMS