BOIF skåret tre siste kvarteret og vant

GEITNES: Hjemmelaget ledet til det var et kvarter igjen. Da satte BOIF inn sluttspurten.

Publisert Sist oppdatert

Bardufoss OIF vant 3-1 borte mot tabelljumbo Lyngen/Karnes etter at de skåret tre mål siste kvarteret.

Lyngen/Karnes tok ikke utfortjent ledelsen tidlig i andre omgang, og de hadde da BOIF på gyngende grunn. Et offside-annulert mål hindret 2-0 til vertene, og i stedet dukket Kim-Marius Fagerheim-Aas opp rett etter og sørget for balanse i stillinga på et vakkert volleytreff etter et legg fra Sigurd Alterskjær Eriksen.

To minutter etter sørget samme mann for at kampen var snudd da han fosset opp og skåret, da han ble spilt gjennom og løp fra forsvaret.

Da Erlend Fossbakk Lian fem minutter før slutt også ble sendt over ende inne i straffefeltet, fikk Fagerheim-Aas også sjansen fra straffemerket. Da var det ingen tvil. Riktignok bommet Kim-Marius på forsøket fra 11- meter, men det gjorde lite da det var lagkamerat Adrian Nymo Melseth som var først på returen fra LK-målvakta og sørget for at gjestene skåret sitt tredje.

BOIF har nå seks poeng på sine fem første kamper i 4. divisjon.