SPILLER TIL KIRKEKONSERT: Brødrene Ola og Lars Bremnes har tatt med seg den utflyttede målselvingen Terje Nohr, og spiller i Målselv kirke på søndag. (Arkivfoto: Gjermund Nilssen)
SPILLER TIL KIRKEKONSERT: Brødrene Ola og Lars Bremnes har tatt med seg den utflyttede målselvingen Terje Nohr, og spiller i Målselv kirke på søndag. (Arkivfoto: Gjermund Nilssen)

Brødrene Bremnes klar for Målselv

MÅLSELV: Søndag spiller brødrene Ola og Lars Bremnes i Målselv kirke. Og med seg har de den utflyttede målselvingen Terje Nohr.

Publisert Sist oppdatert

Konserten er en del av Sommer-Målselv, og sommerarr­angementets leder, Steffen Jakob­sen, ser på Bremnes-konserten som et absolutt høyde­punkt.

– Dette er det arrangementet på programmet vårt jeg har gledet meg mest til, og som jeg er mest glad for å kunne tilby publikumet vårt. Det var den første bookinga vi gjorde, og det er vi veldig fornøyd med. Dette er etter min mening Sommer-Målselvs høydepukt, sier han.

Det er andre gang denne trioen spiller i Målselv kirke under Sommer-Målselv. Forrige gang var i 2011, og det ble en stemningsfull konsert for et betydelig publikum. Det har Jakobsen stor tro på at det blir i år også. Brødrene Bremnes har en rekke klassikere på repertoaret, deriblant «Har du fyr», «Å kunne æ skrive», «Mi pia, din gutt» og «Jon har fått sæ dame». Terje Nohr er gitaristen som ofte er deres følgesvenn, og han er oppvokst I Heggelia.

– Kirkekonserten bruker å være det best besøkte arrangementet under Sommer-Målselv. Og alik håper vi det blir i år også, sier Jakobsen.

Men det er ennå godt med billetter igjen.

– Det er solgt en del billetter, men vi regner med at de fleste billettene vil bli solgt i døra. Det er det vanlige, og det er første gang vi har hatt forhåndsbestilling av billetter, sier Jakobsen, som oppfordrer folk flest til å legge turen til Målselv kirke søndag ettermiddag.

Powered by Labrador CMS