NY EPOKE: Etter over 35 år i butikkbransjen går Geir Arne Simonsen over til en lederstilling i maskinentreprenørfirmaet ONOS AS. – Jeg gleder meg enormt, sier Simonsen. (Foto: Ivar Løvland)
NY EPOKE: Etter over 35 år i butikkbransjen går Geir Arne Simonsen over til en lederstilling i maskinentreprenørfirmaet ONOS AS. – Jeg gleder meg enormt, sier Simonsen. (Foto: Ivar Løvland)

Bytter bransje etter 35 år

MÅLSELV: I over 35 år har butikksjef Geir Arne Simonsen jobbet i butikkbransjen. Fra januar blir han administrasjonsleder i Ole Nordmo og Sønn AS.

Publisert Sist oppdatert

Simonsen er født og oppvokst i butikk og har jobbet innen dagligvare, tekstil og sport i løpet av sine mer enn 35 år i butikkbransjen. De siste 18 årene har han vært senterkoordinator på Domus-senteret på Andselv, pluss at han er butikksjef for tre butikker i byggets andre etasje. Men med Coops planer om å etablere Coop Extra og legge ned andreetasjen, er den epoken i Simonsens liv snart over.

– Jeg har trivdes enormt i Coop. Det har vært en suveren arbeidsplass. Men det merkes at vi er blitt en mindre brikke i et større system, sier Simonsen.

Han tror omstillinga i butikkbransjen passer bedre for folk i 25-30-årene, som kan ha mer guts og stå-på-vilje til en jobb som blir mer og mer til en hobby. Simonsen tviler ikke på at han kunne fått en ny jobb som butikksjef, men føler at han ikke har motivasjon til å gå tilbake til dagligvarebransjen.

– Butikkyrket i dag er knalltøft, og jeg begynner å kjenne at det er tyngre å være i bransjen, sier butikksjefen.

Gleder seg

Stillinga Simonsen går over til i januar, er administrasjonsleder for ONOS AS. Hans fokus vil være mot samordning og koordinering av bedriftens merkantile støttetjenester innen HMS/KS, personal- og økonomitjenester. Selv om han ikke har hatt så mye tid å tenke på det ennå, på grunn av et travelt opphørssalg, så gleder Simonsen seg til å jobbe for maskinentreprenøren.

– Jeg gleder meg enormt selv om det er en utfordrende jobb det også. Jeg kommer fra én himmel til en annen, sier han.

Daglig leder Lars Even Nordmo sier de har store forventninger til sin fremtidige administrasjonsleder.

– Jeg er rimelig sikker på at vi har funnet rett mann til riktige oppgaver. Jeg anser han som en frisk ressurs med eksterne erfaringer som skal bidra til selskapets videreutvikling, sier Nordmo.

Powered by Labrador CMS