Julegrantenninger som normalt sist lørdag:

UNGE KORSANGERE: Julegrantenning på Storsteinnes der Trollskogens julekor sang julesanger vakkert. Foto: Even Dørum
UNGE KORSANGERE: Julegrantenning på Storsteinnes der Trollskogens julekor sang julesanger vakkert. Foto: Even Dørum

– De er viktige for barna våre

STORSTEINNES: Etter en annerledes tenning av julegrana på Storsteinnes i fjor, var det lørdag formiddag mange som trosset kulda og møtte opp på årets mer tradisjonelle arrangement.

Publisert Sist oppdatert

Tradisjon tro var det Lions Club Balsfjord som sto bak arrangementet i år, denne gang med Storsteinnes Vel som medarrangør, som har holdt liv i denne tradisjonen siden 80-tallet.

– I år er det et samarbeid mellom Lions Club Balsfjord og Storsteinnes Vel, som har planer om å pynte opp litt her i området som grana står til våren, sier Eva Johnsen.

Som også i år var blitt hentet inn for å lese «Jul i stallen», en litt omskrevet utgave av juleevangeliet.

I tillegg til julemusikk fra høyttaleranlegget kunne Lions Club forsyne deltagerne med pepperkaker og gløgg for å holde varmen i fingre og tær til de som tok turen for å delta på tenningen.

– Det er viktig for barna at det blir ei skikkelig julegrantenning, sier Eva Johnsen, som også de andre bak arrangementet også er enig i.

Nytt av året var at femten førskolebarn fra Trollskogen barnehage, under ledelse av Mariann Karlsen og Siri Nordeng sang for publikum etter at Kristoffer, Leonora, Ella og Elea fikk æren av å tenne julegrana sammen med konferansieren.

Dermed er det lys i julegrana på Storsteinnes, slik det nå også er det fleste andre tettstedene våre etter helgas julegrantenninger rundt om.

Powered by Labrador CMS