MÅLSELV: Lene Cecilie Lettrem jobber som økonomikonsulent i Målselv kommune, og har nå søkt på stillinga som økonomisjef. Foto: Morten Kasbergsen (Arkiv)
MÅLSELV: Lene Cecilie Lettrem jobber som økonomikonsulent i Målselv kommune, og har nå søkt på stillinga som økonomisjef. Foto: Morten Kasbergsen (Arkiv)

Disse vil bli økonomisjef i Målselv

MÅLSELV: Fire kvinner og tre menn har søkt på stillinga som økonomisjef i Målselv kommune. Flere av dem jobber allerede som økonomisjef eller økonomikonsulent.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i år ga økonomisjef Pål Mathisen sin oppsigelse til Målselv kommune til fordel for en ny jobb som økonomisjef i storkommunen Senja. Målselv kommune mottok fire søknader da de lyste ut stillinga. Ifølge rådmann Frode Skuggedal var dette gode søknader, men de ønska å nå bredere ut. Derfor lyste de på ny ut stillinga som økonomisjef i juni med et ønske om å nå flere folk med bredde i både erfaring og formell utdanning. 9. august gikk søknadsfristen ut, og syv personer ønsker å bli Målselv kommunes nye økonomisjef. Rådmann Frode Skuggedal har ikke sett søknadene enda, og kan derfor ikke uttale seg om søkerlista.

– Det er en prosess som per nå er internt på personalavdelinga i forhold til kvalitetssikring. Når man har skaffa oversikt, så vil det bli et internt avklaringsmøte i forhold til videre prosess, sier Skuggedal.

Nøkkelstilling

På nåværende tidspunkt kan han heller ikke gi et tidsaspekt på når de håper å ha en økonomisjef på plass.

– Vi ønsker å få tilsatt økonomisjefen så raskt som mulig. Det er jo ei nøkkelstilling i enhver kommune, sier Skuggedal.

Kurt Klaussen er økonomisjef i Dyrøy kommune, og har nå søkt på stillinga som økonomisjef i Målselv.

Av de syv personene som har søkt, er det fire kvinner og tre menn i alderen 31 til 59 år. Fire av søkerne er fra Målselv eller nærliggende kommuner. Dette er økonomisjefen i Dyrøy kommune, Kurt Terje Norkyn Klaussen fra Meistervik, økonomikonsulent Lene Cecilie Lettrem fra Bardufoss, økonomikonsulent Tone Anita Thommessen fra Moen, og skatteoppkrever Anna Mortensen fra Nordkjosbotn. De øvrige søkerne er fra Tromsø og Tana.

Lene Cecilie Lettrem jobber som økonomikonsulent i Målselv kommune, og har nå søkt på stillinga som økonomisjef.

Søknadene ligger nå inne til kvalitetssikring hos personal- og organisasjonssjef Ann-Eva Hanssen. Hun er godt fornøyd med at de har fått flere søkere denne gangen.

– Det er alltid fint å få gode søkerlister, sier hun.

Disse har søkt på stillinga:

1. Tone Anita Thommessen, 37 år, Økonomikonsulent, Moen

2. Anna Mortensen, 56 år, Skatteoppkrever,
Nordkjosbotn

3. Sondre Pedersen Solberg, 31 år, Rådgiver Bedrift, Tromsø

4. Kurt Terje Norkyn Klaussen, 47 år, Økonomisjef, Meistervik

5. Lene Cecilie Lettrem, 34 år, Økonomikonsulent, Bardufoss

6. Sissel Marie Saua, 59 år, Økonomisjef, Tana

7. Kjell Einar Kollstrøm, 40 år, Saksbehandler, Tomasjord

Powered by Labrador CMS