NY SKOLE: Mandag kjører Målselv skytterlag igang en ny skyteskole. Dette bildet er fra et tidligere år. Foto: Ivar Løvland
NY SKOLE: Mandag kjører Målselv skytterlag igang en ny skyteskole. Dette bildet er fra et tidligere år. Foto: Ivar Løvland

Drar i gang ungdomstilbud

MÅLSELV: Målselv skytterlag starter mandag med sin årlige skyteskole.

Publisert Sist oppdatert

Tross økende koronasmitte mange steder, har Målselv skytterlag fått lov av smittevernmyndighetene til å arrangere sin årvisse skytterskole under forutsetning at smittevernet settes i høysetet.

– Vi har laget tiltak som gjør at vi kan arrangere også årets skyteskole, sier Lars Tore Hanssen i ungdomsutvalget til Målselv skytterlag.

Det er de som hver høst har stått bak det viktige rekrutteringstiltaket, og i år, med mange avlyste stevner, mener de skyteskolen er nesten viktigere enn noen gang.

– Vi føler det er ekstra viktig å kunne drive med aktivitet nå under kontrollerte og godkjente former. Det har vært få stevner og mange avlysninger i år, og vi merker en betydelig nedgang i aktiviteten. Vi kan ikke la pandemien begrense idretten vår for mye, sier Hanssen.

Årets skyteskole har sin oppstart mandag, og totalt går den over seks kvelder. På standplass har skytterlaget bygget skillevegger med plast som gjør at skytterne ligger fysisk adskilt inne på standplass. Samtidig er det begrensninger i antall som får være inne på skytterhuset.

– Vi tar den utfordringa smitteverntiltakene medfører, og gir dette tilbudet til ungdommen i området, sier Lars Tore Hanssen.

Powered by Labrador CMS