RETT I MÅL: Ballen fyker i retning mål og 2-2. Foto: Ivar Løvland

Drømmetreff på overtid sikret NIL-poeng

NORDKJOSBOTN: Et vakkert brassespark fra midtstopper Thomas Sjøthun to minutter på overtid berget ett fortjent poeng til NIL mot TUIL 2.

Publisert Sist oppdatert

- Det kan fort bli årets mål, vi får se, det er enda mye igjen av sesongen, gliser midtstopperen.

NIL sendte alle mann i angrep på et hjørnespark da overtida var godt i gang, og etter et par dueller var Sjøthun sterkest og holdt en mann i ryggen litt unna, og kastet seg rundt. Brassesparket fra seks meter var klokkerent, og ballen føyk inn i nettmaskene til enorm jubel fra hjemmelagets spillere.

Her får Thomas Sjøthun drømmetreff og skårer på brassespark og gir NIL 2-2 mot TUIL 2.

Ballen fyker i retning mål og 2-2.

Her går ballen mot mål.

NIL-spillerne jubler vilt etter ett poeng mot Tromsdalen 2.

2-2 var fortjent for et godt kjempende NIL-lag som kom bakpå med 0-2 før kvarteret var spilt. Det var fortjent nok da. Samtidig ble trener Gaute Bjørn Olsen sendt på tribunen for å ha protestert kraftig på det han mente var en offside i forkant av 0-2-målet. Dette er andre kamp NIL-treneren blir sendt på tribunen. Sist fikk han to kampers karantene som straff.

- Det var selvfølgelig dumt gjort av meg, men jeg var fortvilt over en helt feil avgjørelse. Men jeg synes jeg blir straffet hardt. Kanskje fordi jeg er utvist en kamp tidligere, sier Gaute Bjørn Olsen.

Det han fikk se fra tribunen etter at han ble sendt dit, gledet dog.

- Ja, jeg synes gutta kjemper og spiller veldig bra etter at jeg ble utvist. Gutta viser veldig god moral, sier NIL-treneren.

Han fikk se NIL kjempe seg inn i kampen, selv om TUIL 2 hadde flere store sjanser til å skåre mer enn de to. Reduseringa fikk laget da Jørgen Stensland kriget en retur i mål etter tjue minutters spill i andre omgang.

Målet ga NIL blod på tann, og det var derfor fortjent da midtstopper Sjøthun kriget inn 2-2 på overtid.