ROLIGE DAGER: Badevakt Simen Edvardsen er glad for å være tilbake på jobb og i gamle rutiner, selv om dagene har vært rolige. Foto: Nora Alette Sandberg
ROLIGE DAGER: Badevakt Simen Edvardsen er glad for å være tilbake på jobb og i gamle rutiner, selv om dagene har vært rolige. Foto: Nora Alette Sandberg

En rolig start for Polarbadet

MÅLSELV: Polarbadet har åpnet til glede for badenymfene etter tre stengte måneder. Godværet den siste uka har likevel gjort at besøkstallet har vært litt lavere enn de håpet på.

Publisert Sist oppdatert

Polarbadet åpnet endelig bassengene for gjester forrige uke. Samtidig har både varmen og sola vist seg fra sin beste side. Det har gjort at besøkstallet på Polarbadet er lavere enn de håpet på. Daglig leder, Øyvind Nysted, forteller at han unner alle godværet, men skulle likevel ønske at det ble litt dårligere vær.

Men med få besøkende er det mer plass for de som ønsker å svømme. Blant de som brukte onsdagen på Polarbadet var Elbjørg Johansen sammen med to barnebarn. Å kunne besøke badet synes hun er veldig bra og en fin aktivitet med barnebarna. De har tidligere planlagt å ta en tur på Polarbadet, men har utsatt det noen dager på grunn av det fine været. På onsdag var det derimot flere skyer på himmelen og ble derfor en fin dag å bruke inne i bassenget.

Godt å være tilbake

Badevakt Simen Edvardsen har vært permittert mens badet har vært stengt. Han synes det er artig å komme tilbake på jobb og gamle rutiner. Han forteller også at det har vært noen rolig dager siden dørene åpnet og i likhet med Nysted tror han det skyldes godværet.

Badevakt Simen Edvardsen er glad for å være tilbake på jobb og i gamle rutiner, selv om dagene har vært rolige.

Edvardsen forteller at de aller fleste oppfører seg fint. De situasjonene som har vært frem til nå er unger som herjer, men det hører med, forteller han.

– Det er godt å komme litt tilbake til hverdagen, forteller Edvardsen.

En rolig start

Det har vært en rolig start for Polarbadet med total 197 besøkende fram til midt på onsdagen. Selv om det har vært få besøkende er Nysted fornøyd med å teste at smittevernstiltakene fungerer.

– Nå har vi hatt en periode hvor vi har fått testet det litt og tilbakemeldingene fra kundene har vært gode, forteller Nysted og inntrykket er at det er lett for kunden å følge de tiltakene som er gjort.

– Det har fungert bra. Det har ikke vært noen utfordringer så langt, sier Nysted.

Den mest populære leken var i utgangspunktet tatt ut av bassenget. Nå er den likevel på plass etter en vurdering av smittevernlegen. På grunn av mengden klor i vannet er det vurdert til trygt å bruke den.

Selv om Polarbadet gjerne skulle hatt et høyere besøkstall er både gjestene og ansatte glad for å være tilbake.

– Det er godt å endelig være i gang og få litt liv og røre her på anlegget. Det er bra, sier Nysted.

Videre håper Polarbadet på flere besøkende og Nysted tror at det kan være flere som tar turen når enda flere tar sommerferie.

Powered by Labrador CMS