KONSERTKLAR: Etter opphold siden jula 2019 er Balsfjord bygdekor med sin dirigent Frøydis Dalheim endelig klar for ny konsert.
KONSERTKLAR: Etter opphold siden jula 2019 er Balsfjord bygdekor med sin dirigent Frøydis Dalheim endelig klar for ny konsert.

Endelig er Balsfjord bygdekor klar for ny konsert

Sist de hadde konsert var i jula 2019. Lørdag kan Balsfjord bygdekor endelig invitere til konsert igjen. Denne gang på Sagelvvatn bygdehus.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, etter en fryktelig lang pandemipause ser vi virkelig fram til å holde konsert igjen, sier Siri Nordeng.

Etterlengtet konsert

Som styreleder i bygdekoret forteller hun at de siste ukene har det vært intens øving til en konsert samtlige 14 aktører storgleder seg til.

– Fra koret stiller vi ni medlemmer, men vi har også med oss vokalgruppe og soloartistene Trine Hansen, Frøydis Dalheim, Svein Kristian Pettersen, Øyvind Utmo, Trond Arnesen og Olav Sæterli. Sammen skal vi sørge for en flott og etterlengtet konsert over to akter, hver på cirka en halv time, sier Nordeng.

Sagelvvassinga på heimebane

Med tanke på at det er to og et halvt år siden sist koret hadde anledning til å holde konsert venter hun full sal i Sagelvvatn bygdehus på lørdag.

– Vi håper balsfjordinger og andre kjenner sin besøkelsestid. Vi har deriblant fire sagelvvassinga som endelig får mulighet til å synge på heimebane. I tillegg har vi salg av kaffe og kaker i pausen, sier Nordeng.

Trond Arnesen (t.v.) og Olav Sæterli er blant mange dyktige solister som lørdag skal sørge for en etterlengtet konsert i Sagelvvatn bygdehus.

Hun legger til at dette blir siste og eneste konsert med bygdekoret før oppstart til høsten.

– Få gjerne med at når vi starter opp igjen med øvinger til høsten så ønsker vi oss gjerne flere som blir med i koret. Både gamle og nye medlemmer er i så måte hjertelig velkomne, sier Siri Nordeng.

Powered by Labrador CMS