Se video av feiringa:

Endelig rykka Storsteinnes IL opp til 5.divisjon

STORSTEINNES: I flere sesonger har de prøvd å rykke opp til 5.divisjon. Nå har STIL-gutta klart det.

Publisert Sist oppdatert

Tåka lå tykt over Storsteinnes da siste serierunde i 6.divisjon ble blåst i gang på Moan på lørdag. Storsteinnes IL visste at de måtte vinne denne kampen for å rykke opp til 5.divisjon, og de viste ingen nåde til Salangen 2 på gressbanen. Allerede åtte minutter uti kampen skåra Johan Bergli Moen det første målet for STIL. Så ble det en målfest uten like for hjemmelaget. Bare syv minutter etterpå var det Bård André Olsen som skåra mål, og tre ganger til skulle han sørge for å få ballen i motstanderens mål i løpet av kampen. Bat Wutthiphong Singhatong skåra to mål, og var den som fikk inn den siste ballen for STIL 77 minutter inn i kampen.

Bat Wutthiphong Singhatong sørga for to av de totalt syv målene i lørdagens kamp.

Da dommeren blåste av kampen, hadde ikke Salangen 2 fått inn et eneste mål. Kampen endte 7-0, og med det var opprykket i boks. Se hvordan STIL-gutta feira opprykket, og hør hva fotballspillerne Bat Wutthiphong Singhatong og Espen Føre Hansen tenker om å endelig ha rykka opp til 5.divisjon etter flere års forsøk.