SELGER BEDRIFTEN: Etter 40 år i bransjen har Stian Åsheim bestemt seg for å selge Åsheim Maskin AS ARKIVFOTO: Leif A. Stensland Foto: Leif Arne Stensland
SELGER BEDRIFTEN: Etter 40 år i bransjen har Stian Åsheim bestemt seg for å selge Åsheim Maskin AS ARKIVFOTO: Leif A. Stensland Foto: Leif Arne Stensland

Etter 40 år i bransjen får får Åsheim Maskin AS nye eiere og flytter fra Øverbygd

Åsheim Maskin AS la tirsdag ut en pressemelding om at bedriften skal selges og flyttes inn i nytt lokale på Andslimoen.

Publisert Sist oppdatert

I pressemeldingen fra opplyser de at bedriften vil få nye eiere fra og med 1. januar 2023 og virksomheten vil bli flyttet fra Øverbygd, til Andslimoen i de gamle lokalene til Lians Caravan.

Slutt på forhandleravtale

I forbindelse med salget medfølger en oppsigelse av forhandleravtalen mellom BRP Finland OY og Åsheim Maskin AS. Dette betyr at fra og med 1. januar 2023 er ikke Åsheim Maskin AS forhandler av Lynx og Can-Am.

– Dette beklager vi på det sterkeste, men det er et valg BRP har tatt, skriver Åsheim Maskin AS.

– Vi vil fremdeles være forhandler for Polaris snøscootere, ATV og UTV samt 4P tilhengere. Selvfølgelig vil vi fortsatt utføre service og prøve å hjelpe våre Lynx og Can-Am kunder, skriver de videre.

Hvem tar over?

I følge bedriften blir de i grove trekk samme gjengen som tidligere, og de ønsker nye og gamle kunder velkommen til Andslimoen når de starter opp der over nyttår.

Over en telefonsamtale med Nye Troms, bekrefter daglig leder Stian Åsheim at de selger, men at de ønsker å vente med å uttale seg mer om salget inntil kjøper er tilgjengelig for å uttale seg.

Powered by Labrador CMS