ETTER SOMMEREN: Med all sannsynlighet vil ikke MSAH bli solgt før sommeren er over, opplyser prosjektansvarlig for salget, Thorbjørn Nymo. Foto: Torbjørn Kosmo (arkiv)
ETTER SOMMEREN: Med all sannsynlighet vil ikke MSAH bli solgt før sommeren er over, opplyser prosjektansvarlig for salget, Thorbjørn Nymo. Foto: Torbjørn Kosmo (arkiv)

Får trolig ikke solgt MSAH før etter sommeren

MÅLSELV: For rundt tre uker siden gitt budfristen for Målselv syke- og aldershjem (MSAH) ut. Fortsatt er ingen bud mottatt.EIENDOMSSALG

Publisert Sist oppdatert

Og dermed er ikke MSAH solgt. Trolig blir ikke MSAH solgt før etter at sommeren er over.

Det tror i alle fall prosjektleder for salget, Thorbjørn Nymo.

– Jeg tror ikke vi skal forvente å få noen bud på denne siden av sommeren. Nå er det flere interessenter som har meldt seg på, både av offentlige og private aktører, sier Nymo.

Vedvarende høy interesse

Både i forkant, men også i etterkant av at budfristen gikk ut, har Nymo holdt visning for interessenter. Ifølge Nymo har interessen i det siste økt, og det skal være både private og offentlige aktører som har «snust» på bygget.

– Det går sakte, men sikkert framover, sier han.

Han øyner nå håp for å få MSAH solgt, selv om det trolig blir etter fellesferien.

– Vi er i prosess med mer enn en aktør, sier han.

Og selv om det til nå ikke har vært mye rørelse på salgsfronten, så stresser ikke Nymo av den grunn.

– Man vet aldri når man driver med eiendomssalg. I det ene øyeblikket kan det se mørkt ut, og i det andre øyeblikket kan et attraktivt bud være på plass. Når vet jeg ikke, men bare interessentene. Det jeg kan si er at interessen for gamle MSAH er økende. Jo flere henvendelser vi får, jo mer tro har jeg på at man finner en løsning, sier han.

Nymo bedyrer dog en ting.

– Vi gleder oss til å se hvem det er som får tilslag på budet sitt, sier prosjektansvarlig for salget, Thorbjørn Nymo.

Dette er MSAH

Taksten på MSAH-bygget med tilhørende eiendom er satt til 12 millioner kroner. Tomta er på 19.380 kvadratmeter, mens bygningsmassen er på 4.219 kvadratmeter.

MSAH ble lagt ut for salg 14. mai.

Fra politisk hold har det i etterkant blitt slått fast at bygget og eiendommen skal selges til høystbydende.

Powered by Labrador CMS