UTE: BOIF sitt G16-mannskap er ute av NM-cupen etter et klart nederlag for Tromsdalen UIL. Foto: Ivar Løvland
UTE: BOIF sitt G16-mannskap er ute av NM-cupen etter et klart nederlag for Tromsdalen UIL. Foto: Ivar Løvland

Fikk bank i guttenes NM-kvalik

RUSTAHØGDA: BOIF sitt G16-lag fikk hard medfart da de møtte Tromsdalen til NM-kvalifisering.FOTBALL NM-CUP G16BOIF-TUIL 0-9 (0-6)

Publisert Sist oppdatert

Gjestene fra Tromsdalen vant til slutt hele 9-0 over Bardufoss sitt G16-lag, i en kamp der gjestene var best fra første spark av.

– Vi møtte et lag som var mye bedre enn oss, men vi tar med oss mye lærdom fra en kamp som denne, sier trener Simen Utvik Iderhaug.

Han er trener for G15-laget til klubben, men i NM-cupen stilte Bardufoss OIF med spillere fra både 15- og 16-årslaget til klubben i NM-cupkvalifiseringa for 16-årslag.

– Vi stilte med fem 15-årsspillere fra start av og åtte gutter totalt fra laget som spiller i samme klasse neste år. Det betyr at de guttene har tid på seg til å utvikle seg ytterligere, sier Utvik Inderhaug.

Kampen kjørt

Mandag kveld tok TUIL-guttene kommandoen fra start og fikk tidlige mål. Til pause var kampen i realiteten kjørt med en klar 6-0-ledelse til gjestene, og da var ikke stemninga all verden i hjemmegarderoben.

– Den var langt bedre etter kampen, for i andre omgang klarte vi å spille mye bedre, sier Utvik Inderhaug.

Han mener de nå må ta med seg erfaringa de fikk i denne kampen til å utvikle laget ytterligere. Både med tanke på fysikk, teknikk og relasjoner.

– Etter pause klarer vi å skape litt muligheter og har noen positive øyeblikk på banen. Det må vi ta med oss videre i treningsarbeidet, sier 15-årslagets trener.

BOIF har kommende sesong lag påmeldt både i 15- og 16-årsklassen, i tillegg til et juniorlag.

Powered by Labrador CMS