MYE SNØ: Slik ser forholdene ut på E6 ved Brandvoll klokken 14.55. Bildet fra vegkameraet er i retning sørover mot Bjerkvik. Foto: Statens vegvesen
MYE SNØ: Slik ser forholdene ut på E6 ved Brandvoll klokken 14.55. Bildet fra vegkameraet er i retning sørover mot Bjerkvik. Foto: Statens vegvesen

Flere trafikkutfordringer i regionen søndag ettermiddag

På E6 ved Fossbakken er ett felt stengt på grunn av et stanset vogntog. I Storfjord har et snøskred stengt veien og det meldes om vanskelige kjøreforhold mellom Målselv og Balsfjord.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Vegtrafikksentralen Nord på nettstedet Twitter søndag.

Ved Fossbakken var E6 stengt i ett kjørefelt, men personbiler kunne passere, ifølge trafikkinformasjonen til vegvesenet. Veien var åpen en kort stund før den ble stengt på ny – denne gangen fordi et vogntog har kjørt delvis av vegen. Vogntoget kommer brått på, ifølge vegtrafikksentralen. Vegen forventes åpnet klokka 19.00.

Også ved Målselvfossen er det problemer. På fylkesveien inn til Målselvfossen har et kjøretøy fått stans, og veien er sperret i begge retninger. Forventet gjenåpning her er rundt klokka 20.00.

På E6 mellom Hatteng og Falsnes i Storfjord kommune har et snøskred gått over veien. Dette meldte vegvesenet om allerede natt til søndag, og veien har vært stengt i begge retninger. Også her forventes det at veien åpnes igjen klokken 17.00. Omkjøringsvegen via fylkesvei 868 er også stengt ved Pollfjell i Lyngen på grunn av snøskred, og her gjøres det ny vurdering om åpning av vegen mandag klokken 12.00.

På fylklesvei 854 i Målselv og til E6 ved Nordkjosbotn i Balsfjord er det redusert sikt og vanskelige kjøreforhold på grunn av tett snøvær. Beregnet sluttid for denne meldingen er omkring 16.00 søndag ettermiddag.

Fylkesvei 87 – Tamokveien er stengt på to steder søndag. Det har gått flere skred i området, og på et tidspunkt var en bilist innesperret mellom to av skredene. Det gjelder strekningen mellom Olsrud og Fossen, og mellom Øvergård og Vingstad. Ny vurdering ventes klokka 12.00 mandag, og vegen blir tidligst åpnet klokka 14.00 samme dag.

Powered by Labrador CMS