FOLKEMØTER: – Vi håper på godt oppmøte fra folk og stort engasjement, sier Vegar Gystad. Foto: Ivar Løvland
FOLKEMØTER: – Vi håper på godt oppmøte fra folk og stort engasjement, sier Vegar Gystad. Foto: Ivar Løvland

Folkemøter om kommunens framtid

BALSFJORD: Denne uka starter Balsfjord kommune opp med folkemøtene som de håper skal engasjere innbyggerne til å si sitt om hvordan kommunen skal se ut i framtida.

Publisert Sist oppdatert

Det er den nye samfunnsplanen som er tema når Balsfjord kommune starter med sine første møter i neste uke. Da skal de mandag til miljøbygget på Mestervik, mens de tirsdag har møte på Laksvatn oppvekstsenter. Møtene går på kveldstid.

– Vi håper på godt oppmøte fra folk og stort engasjement, sier Vegar Gystad.

Han er kommunalsjef for plan og utvikling, og for kommunen er det viktig å få innspill fra innbyggerne.

– Vi vil at folk skal føle eierskap til den kommunale utviklinga og den samfunnsplanen som er under utarbeidelse, sier Gystad.

Mandag om ei drøy uke er det nytt folkemøte, da på Nordkjosbotn skole, mens det kvelden etter er møte på rådhuset på Storsteinnes. Tirsdag 12. desember avsluttes møteserien med en næringslivsfrokost.

På folkemøtene skal kommunen framlegge de harde fakta hvordan kommunens tilstand er nå. Det legges opp til gruppearbeid der kommunen ønsker tilbakemeldinger på hvilke tema folk mener det må jobbes med fremover.

– Vi vil ha innspill om bosetting, næringsutvikling, næringsmessig og hvordan Balsfjord skal være i framtida og bli enda mer attraktiv som kommune, sier Vegar Gystad, som håper på godt besøkte folkemøter.

Powered by Labrador CMS