ÅPNING: Til helga arrangeres kretsens første banestevne i friidrett i Finnfjordbotn. Foto: Ivar Løvland
ÅPNING: Til helga arrangeres kretsens første banestevne i friidrett i Finnfjordbotn. Foto: Ivar Løvland

Første stevne til helga

MÅLSELV: I kveld går startskuddet for banesesongen i Troms friidrettskrets. Som vanlig er det IL Pioner som arrangerer det første stevnet.

Publisert Sist oppdatert

Det er ventet rundt 120 deltakere til Åpningsstevnet i Troms friidrettskrets. Det er påmeldt utøvere fra klubber i Sortland og Narvik i sør og til Tromsø og Jægervatn i nord. BUL Tromsø har som vanlig den største troppen utøvere, men også arrangørklubben har godt med deltakere. Fra Midt-Troms har Målselv fire påmeldte, mens Røyken UIL har to. Gledelig nok stiller den ferske treningsgruppa i Bardu IL opp på stevnet i Finnfjordbotn med åtte påmeldte utøvere.

- Det er veldig hyggelig at en klubb som Bardu igjen har utøvere på stevne. De blir som en ny klubb hos oss, sier Ulrikke Naumann i IL Pioner friidrett.

De gleder seg over både bra deltakelse, og ikke minst at de kan tilby en nyrenset bane til alle som skal delta. Nylig fikk de tartandekket renset av den nye rensemaskinen som TP Maskin har anskaffet, og resultatet er ifølge Naumann svært bra.

- Banen ser helt ny ut, og vi håper både vi forlenger levetiden og kanskje gjør den enda raskere og bedre når den nå endelig er renset. Det trengtes, sier Ulrikke Naumann.

Stevnet starter fredag kveld med diskosøvelsene, men hovedtyngden av øvelser kommer lørdag og søndag. Den aller største trøkken er lørdag.

- Vi gleder oss over at sesongen nå er i gang, og at «friidrettsfamilien» endelig samles igjen. Det er så fint at klubbene hjelper hverandre når vi skal arrangere stevner, og det setter alle pris på, sier Ulrikke Naumann.

Etter Pioner-helga går det slag i slag for friidretten. Neste ut er Tromsølekene, før det er Narvik-lekene og Festspillekene i Harstad de kommende helgene for friidrettens mange utøvere på bane.

Powered by Labrador CMS