NY SPISS: Bendik Antonsen klarte ikke skåre i hjemmedebuten for Nordkjosbotn IL. Foto: Ivar Løvland
NY SPISS: Bendik Antonsen klarte ikke skåre i hjemmedebuten for Nordkjosbotn IL. Foto: Ivar Løvland

Fortvilte etter nytt knepent nederlag

NORDKJOSBOTN: NIL-spillerne fortvilte etter nok et tap med minst mulig margin. Mot Krokelvdalen var det ett uheldig mål som skilte lagene.

Publisert Sist oppdatert

FOTBALL 4. DIVISJON
NIL-KROKELVDALEN 0-1

Et skudd som skiftet retning i NIL-kaptein Jørgen Stensland kvarteret etter pause ble avgjørende i lørdagens kamp i Nordkjosbotn. Det ga toppjagende Krokelvdalen en fullt fortjent seier i en kamp der de hadde mest ball og klart flest sjanser, men Nordkjosbotn kunne meg litt hell skåret målet som ville gitt dem poeng.

- Vi klarer ikke skape nok offensivt i dag, i en ganske jevn kamp. Vi har noen muligheter, men det blir litt for lite trøkk og litt for få løp fremover på banen. Defensivt synes jeg vi er gode, sier NIL-trener Gaute Bjørn Olsen.

Krokelvdalen hadde tre-fire veldig store sjanser før hvilen, men avslutningene fra svært gode posisjoner klarte ikke de burgunder å sette mellom stengene. Etter pause var ikke sjansene til gjestene like store, men etter ei kontring fikk de sjansen som berget alle poengene for gjestene. Nordkjosbotns største sjanser kom etter innlegg der NIL-spillerne bare nesten rakk frem på. Blant dem NILs nye spiss, Bendik Antonsen. Han er sønn til tidligere NIL-spiller Roar Antonsen, og etter ti mål for TUIL 2 tidlig i sesongen, tok han nylig overgang til farens moderklubb.

- Pappa hadde litt å si for overgangen hit, men jeg skulle gjerne skåret i hjemmedebuten, sier 19-åringen fra Tromsø.

Han fikk ikke mange gode muligheter i lørdagens kamp, men viste prov på ferdigheter ved flere anledninger.

- Det er et litt bittert tap, for jeg føler det er ganske jevnt, men vi klarer ikke helt å produsere så mange sjanser som vi vil, sier Bendik Antonsen.

Nordkjosbotn er dermed fortsatt ikke på helt trygg grunn, selv om trener Bjørn Olsen ikke skjelver veldig i buksene før lagets tre siste kamper. Nå venter bunnlagene Ishavsbyen allerede onsdag kveld i Tromsdalen, før Storelva kommer til Balsfjord på lørdag.

- Det kan fort være nok med ett poeng på de kampene, men det er ikke det som blir målet vårt. Det er lite utviklende. Vi skal ha fokus på å spille bedre fotball, og konsekvensen av det er at vi vinner kamper, sier Gaute Bjørn Olsen.

Lørdag mønstret han 18 mann til kamp, og kampen mot Krokelvdalen ble også hjemmedebutene til tre nye spillere. Foruten Bendik Antonsen var også Sverre Andreas Meløy og Johan Olsen Gravrok på banen.

- Vi stilte nok med vår beste stall for sesongen i denne kampen, men det holdt ikke helt, konstaterer NIL-treneren.

Powered by Labrador CMS