Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Forventer bedre levering lørdag

MÅLSELV: Lørdag 5. november overtok et privat distribusjonsfirma den avisutkjøringa som Posten tidligere har hatt ansvaret for. Konsekvensen ble at en del abonnenter ikke fikk avisa si i postkassen eller postboksen. Vi forventer bedre levering lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Det vi vet nå er at følgende postnumre får lørdagsavisa levert med Posten mandag: 9300 Finnsnes, 9310 Sørreisa og 9350 Sjøvegan, samt de 106 abonnentene med postadresse Bardufoss som får avisa distribuert med Posten til vanlig de andre dagene. I tillegg må abonnentene i Tromsø, Harstad, Narvik og Lofoten vente på lørdagsavisa til over helga. Det samme må abonnentene som får avisa si i postboks.

Vi minner om at alle Nye Troms-abonnenter også har betalt for et digitalt abonnement. Alle abonnenter kan registrere seg gratis som digital bruker på www.nye-troms.no for å kunne lese avisa elektronisk.

– Det er bare å beklage at dette er ei omlegging som rammer en del av abonnentene våre, men vi forventer bedre levering denne lørdagen i lokalområdet, sier daglig leder Gry Thorsteinsen i Nye Troms.

Distribusjonsfirmaet har lovet levering innen klokka 17 lørdag. Thorsteinsen oppfordrer abonnenter som ikke mottar lørdagsavisa som planlagt om å ta kontakt med Nye Troms på telefon eller epost. Alle abonnenter som ikke mottar lørdagsavisa får dette godskrevet.

Powered by Labrador CMS