Kjetil Olsen skåret to mål og hadde to assist da Storsteinnes slo Valhall 6–2 i Bardufoss Storhall lørdag ettermiddag.

Selvtillit etter solid seier

Storsteinnes slo Valhall og sikret seg dermed litt mer selvtillit igjen etter mange baklengs i forrige kamp i vinterserien.

Publisert Sist oppdatert

Mot Indre Kåfjord sist endte det 7–7. Derfor var det viktig for Storsteinnes at de fikk strammet inn de defensive rekkene i lørdagens vinterseriekamp mot Valhall.

– Vi fikk lagt en god plan for kampen, defensivt i sone og på dødballer, og den klarte vi å følge bra. Vi spilte en bra kamp, sier Kjetil Olsen.

21-åringen skåret to av målene i kampen som endte 6–2 mot Valhall. I tillegg til målene var han også servitør og pasningslegger på to av de andre skåringene til Storsteinnes.

– Det er godt med skåringer for en angrepsspiller. Det gir selvtillit, sier Kjetil Olsen.

Etter noen bra kamper tidligere i vinterserien var det greit for balsfjordingene å legge hawaii-kampen mot Indre Kåfjord fort bak seg. Mot Valhall fikk Storsteinnes ganske god kontroll etter at de satte det første målet etter bare åtte minutters spill. Begge STILs to første skåringer ble satt inn av Jørgen Stensland, før Valhall kvitterte. Kjetil Olsen satte 3–1 etter halvtimen, før Stensland gjorde 4–1 og Olsen 5–1 i løpet av ett minutt helt på tampen av første omgang. I andre omgang skåret Martin Østeggen STILs sjette mål.

Kjetil Olsen mener Storsteinnes per nå er lengre kommet enn tilfellet var samme tid i fjor. Ikke minst takket være en hel vinter i egen hall og mange unggutter som er kommet opp fra egne rekker:

– Det gjør at vi har mange spillere på trening og kan trene mer kamplikt, og med bra trøkk på hver eneste trening.