Målvakt Vebjørn Kristensen Hanssen og resten av BOIF-laget fikk nok å gjøre mot Valhall lørdag.

Tapte igjen – tross en god start

BOIF tok ledelsen tidlig, men måtte bokføre et nytt nederlag i vinterserien etter oppgjøret mot Valhall.

Publisert Sist oppdatert

Etter seieren mot Indre Kåfjord i den første kampen, har vinterseriens resultater ikke akkurat bygget opp selvtilliten til det nyopprykkede 5. divisjonslaget. Mot Valhall endte det 1–2, etter at gjestene skåret to ganger i løpet av den siste halvtimen av lørdagens oppgjør.

– Vi spiller bra de første 35 minuttene, men deretter mister vi formasjonen og intensiteten, sier trener Fredrik Askim.

BOIF tok ledelsen før ti minutter var spilt da midtbanespiller Markus Rustand fikk et dårlig utspill fra Valhall-målvakta rett på seg, og på direkten fra 35 meter svarte Rustand med et skudd som trillet inn forbi den utspilte målvakta. Valhall utlignet på ei «styring» på et distanseskudd etter en Valhall-corner, og seiersmålet skåret tromsølaget på ei kontring noen minutter før slutt.

– Det mest positive i denne kampen er at det er flere unge som viser seg fram, sier Fredrik Askim.

Særlig synes han 15 år gamle Ulrik Weenås Andreassen leverte lovende takter på venstre back.

Treneren mener det største problemet i oppkjøringa i vinter har vært at oppmøtet i både trening og til kamp har variert mye.

– Vi har aldri kunnet stille samme start-ellever, og det merkes, sier Askim.

Samtidig vet han at et par-tre av spillerne som er på Flyfag på Bardufoss er ferdig i løpet av våren, og da vil være tapt for klubben. Likevel er det ikke aktuelt å hente inn spillere som bare er på Bardufoss en kortere periode i Forsvaret.

– Nei, det er lite aktuelt. Vi har gode spillere, men de må bare ville komme på trening og kamp, sier Fredrik Askim.