KJEDEN SPANDERER: Det ble ingen gasellepris på Lund­berg Bil­service AS, men Hertz Norge er så imponert over omsetningsveksten deres at de sender de ansatte til Italia i januar. (Arkivfoto: Iris Hallen)
KJEDEN SPANDERER: Det ble ingen gasellepris på Lund­berg Bil­service AS, men Hertz Norge er så imponert over omsetningsveksten deres at de sender de ansatte til Italia i januar. (Arkivfoto: Iris Hallen)

Framveksten blir lagt merke til

MÅLSELV: Lundberg bilutleie AS doblet omsetninga og vel så det i fjor. Det ble de nominert til en prestisjepris for. Og nå får de belønningstur fra kjeden.

Publisert Sist oppdatert

Avisa Dagens Næringsliv har i flere år delt ut prisen «Årets gaselle». Utmerkelsen blir gitt til selskaper som minimum har fordoblet omsetningen året forut, altså fra 2011 til 2012. Det er ikke den eneste forutsetninga de setter for å nominere bedrifter. Bedrift­ene må kunne vise til omsetningsvekst over flere år, og ha et samlet positivt driftsresultat. En av dem som kan vise til nettopp dette, er Lundberg Bilservice AS. Og det ble de nominert til prestisjeprisen for. I begynnelsen av desember ble det klart at de ikke gikk helt til topps i konkurransen, som ble vunnet av Hedmark-selskapet Eco-1 Bioenergi.

Får Italia-tur

Lundberg bilutleie er en del av Hertz-kjeden. Selv om de ikke gikk til topps i gaselleprisen, er Hertz Norge imponert over bedriften, som også i 2013 kan melde om god vekst.

– Dette er imponerende av gjengen i Lundberg Bilutleie. Vi er stolt av å ha franchiser som dem. De står på dag og natt og le­verer et produkt som imponerer både kunder og kollegaer, sier Torbjørn Green, franchise man­ager i Hertz Norge i ei presse­melding.

De vil nå gi de ansatte lønn for strevet med en tur til Italia.

– I januar inviterer hovedkontoret i Oslo dem med på en gastronomisk reise til Firenze og Toscana. Både for å markere denne utmerkelsen og fordi Lund­berg Bilutleie var dem som vokste mest i Hertz systemet i fjor. Vi kan love mange fantastiske opplevelser, sier Green.

Dette gleder daglig leder Britt Lena Sagmo Lundberg å høre. Og så var Lundberg Bilservice omsetningsvinneren i Hertz-kjeden.

– Dette er en honnør til alle i selskapet, og vi er selvsagt glade for at vi er på denne listen for tredje år på rad. Samtidig vet vi jo at dette betyr at kundene får enda høyere forventninger til oss. Men det skal vi klare. Men aller først skal vi på tur, sier hun.

Powered by Labrador CMS