GLEDER SEG: Linda Nyheim (Bezzetti) og Odd Arild Nordseth (Sulland Bardufoss) gleder seg til et annerledes moteshow om knappe to uker. Med bil, fritidsutstyr, hårmote og klesmote, håper de å trekke både menn og kvinner. Foto: Malin C. S. Myrbakken
GLEDER SEG: Linda Nyheim (Bezzetti) og Odd Arild Nordseth (Sulland Bardufoss) gleder seg til et annerledes moteshow om knappe to uker. Med bil, fritidsutstyr, hårmote og klesmote, håper de å trekke både menn og kvinner. Foto: Malin C. S. Myrbakken

Frister med moteshow i bilhall

ANDSLIMOEN: Tirsdag om knapt to uker skal skillet mellom mote og motor viskes ut. Da blir det moteshow i utstillingslokalet til Sulland Bardufoss.

Publisert Sist oppdatert

– Baktanken er å trekke både menn og damer, så dette er en uslåelig kombinasjon for han og henne, sier initiativtaker og frisør ved frisørsalongen Bezzetti, Linda Nyheim.

Moteshowet er et samarbeidsprosjekt mellom flere bedrifter i Andslimoen handelspark, og det er Bezzetti, Kleo og MX Sport som skal bidra til selve moteshowet. Bezzetti skal vise fram hårmote, Kleo skal vise fram vinterens klesmote, mens MX Sport viser frem fritidsklær for både han og henne. Apotek1 vil vise fram sitt ullsortement. I tillegg vil det være flere stander i lokalet, og blant annet skal Gilde friste med smaksprøver fra sine Thulefjord-produkter. MX Sport har Real Turmat som leverandør. Her er det Magnus Melkeraaen, kjent fra reality-serien «Farmen», som skal representere sin arbeidsgiver. Nyheim forklarer at hun i dialog med Kleo og MX Sport ble enige om at de skulle prøve seg på et moteshow. Det var da de skulle lete etter et passende lokale at bilforhandleren Sulland kom opp som et forslag.

– Det er et fantastisk lokale med kjempegodt lys, og god plass til å romme mange. Så er det litt artig å kunne viske bort de skillene og kombinere ting man ikke har kombinert før, sier Nyheim.

Bilpolering

Det nærmeste bilforhandlerens daglige leder har vært et moteshow, er når det har vært på TV. Odd Arild Nordseth var likevel ikke vanskelig å be da Nyheim lufta ideen om et moteshow i lokalet deres.

– Det høres veldig spennende ut å være med på å bidra til at også andre butikker kan gjøre noe. Jeg har aldri vært med på noe slikt før, sier Nordseth.

For øyeblikket er det fullt av biler i lokalet, men flesteparten av disse skal kjøres ut for å gjøre plass til moteshowet, standene og gjestene. Sulland kommer til å demonstrere bilpleie og tilby polering av biler. I tillegg skal de prøve å få til en demonstrasjon av en frontrute-reparasjon.

– Jeg håper det kommer masse folk så vi får vist fram våre biler og de får vist fram sine produkter. Det blir en vinn-vinn-situasjon, sier Nordseth.

De femti første som kommer, vil få en goodiebag, men alle vil ha sjansen til å dra hjem med gode produkter. Selv om inngangen er gratis, vil alle få en «billett» som det skal trekkes premier på på slutten av kvelden.

– Jeg vil holde hemmelig hva det er, men det er veldig gode premier, forsikrer Nyheim.

Powered by Labrador CMS