STORE SKADER I FRONTEN: Denne gangen var det bilene det gikk verst ut over da ulykka var ute fredag. Heller ikke denne bilen var i kjørbar stand etter ulykka.
STORE SKADER I FRONTEN: Denne gangen var det bilene det gikk verst ut over da ulykka var ute fredag. Heller ikke denne bilen var i kjørbar stand etter ulykka.

Front mot front på E6 i Bardu

BARDU: En personbil mistet styringa og kolli­derte med en møtende bil på E6 ved Tune ved 15-tida fredag. En person ble fraktet til UNN med helikopter etter ulykka, men skal ikke være livstruende skadd.

Publisert Sist oppdatert

Det var til sammen fire personer innblandet i ulykka. Føreren av den minste bilen var alene. Det var denne bilen som mistet styringa på det glatte føret, muligens godt hjulpet av dype spor i isen på veidekket. Bilen som kom imot, hadde to passasjerer i tillegg til føreren. To av disse fikk mindre skader og ble fraktet med ambulanse til helsesenteret for å bli sjekket, mens føreren av den andre ulykkesbilen ble fløyet med helikopter til sykehuset i Tromsø. Men heller ikke han skal være alvorlig skadet.

– Vitnene har forklart at den ene bilen, som kom nordfra, mistet kontrollen, fikk sleng, og kolliderte med bilen som kom i motgående retning, sier politioverbetjent Jon-Kåre Gran­heim ved Målselv lensmannskontor.

Ingen av de involverte skal ha fått livstruende skader, men føreren av bilen som mistet kontrollen, ble fløyet til Tromsø med helikopter. Han har moderate skader.

Hel volley

Bilen som kom sørfra, har truffet den andre ulykkesbilen midt i venstre side, og sammenstøtet har vært så kraftig at begge bilene havnet med fronten langt utenfor veibanen på høyre side av veien for den sørgående bilen.

Denne bilen er stygt ram­ponert og må nærmest betegnes som totalvrak.

Også den andre bilen hadde stygge skader, særlig i fronten. Kollisjonsputene foran var utløst og hadde antakelig hindret større skader på de to som satt foran i denne bilen.

Politiet hadde ved 16-tida fredag ikke ytterligere opplysninger om saken.

Powered by Labrador CMS