SKÅRET ETT: Oskar Rasmussen skåret ett mål for BOIF. Foto: Ivar Løvland
SKÅRET ETT: Oskar Rasmussen skåret ett mål for BOIF. Foto: Ivar Løvland

Ga Bravo god kamp om poengene

HÅNDBALL: (G14: Bardufoss OIF–Bravo HK 2 12–15) Håndballguttene til BOIF spilte lenge jevnt med Bravo 2. Før gjestene var klart best og sikret seg det nødvendige forspranget i starten av andre omgang.

Publisert Sist oppdatert

– Vi hadde et mål om å vinne kampen, og vi ledet da også lenge. Synd at den dårlige starten på andre omgang ødelegger for oss, sier Oskar Rasmussen og Kenny Marblow.

De to 13-åringene er blant lagets mange spillere som ennå har ett år til i gutter 14-serien. Og siden enkelte på laget ikke har spilt håndball i altfor mange år, har de også gode muligheter til å ta mange riktige steg som håndballspillere.

– Vi har spillere med godt potensial og noen som gjør ting andre ikke klarer, men vi har fremdeles mye å trene på, sier trenerne Thomas Brandskognes og Erik Gillebo.

Spillere fra Bardu

De roser guttene på laget, som i år består av spillere fra både Bardufoss og Bardu. BOIF hadde i utgangspunktet for få spillere, men da Bardu hadde det samme og trakk laget fra seriespill, kom de over til BOIF. Dermed har laget godt med spillere til årets l4-årslag.

– Men nå har vi mange skader, og det merkes, sier Oskar Rasmussen.

Overtok ledelsen

Hjemmelaget kom godt i gang mot Bravo 2 i lørdagens kamp i Bardufosshallen. Gjestene ga dem likevel ikke mer enn ett måls forsprang på det meste, og til halvtid var lagene like langt med 5–5. Pausen var det imidlertid gjestene som brukte klart best, og med tre kjappe mål fikk de et forsprang som BOIF-gutta aldri klarte å hanke inn.

– De har noen høye gode som skyter godt fra distanse, og dem klarer vi ikke stanse, sier Oskar Rasmussen.

Sterke bidrag

Hjemmelaget kom inn i kampen etter hvert, mye takket være gode offensive bidrag fra særlig Hamidou Cambra og Kenny Marblow. De to vartet opp med flere soloprestasjoner som gjorde gjestene ukomfortable. Men da Bravo fikk satt inn 15–12-målet med to minutter igjen å spille, var poengløpet kjørt for BOIF.

– Vi fikk 3. plassen i ei turnering i Kiruna. Nå satser vi på å gjøre det godt under Nyttårsturneringa i Tromsø til helga. Da skal vi vinne, lover Kenny med et smil.

Powered by Labrador CMS