FORNØYD: Stein Hugo Nilsen i Holmen Betong er fornøyd med bedriftens resultater fra i fjor, og de siste årene. Foreløpig lover det godt, også for 2020. Foto: Malin Cerense Straumsnes (Arkiv)
FORNØYD: Stein Hugo Nilsen i Holmen Betong er fornøyd med bedriftens resultater fra i fjor, og de siste årene. Foreløpig lover det godt, også for 2020. Foto: Malin Cerense Straumsnes (Arkiv)

Godt år for Holmen Betong

MÅLSELV: Karlstad-bedriften Holmen Betong kan vise til jevne, gode resultater i fjor, som de siste årene. Daglig leder Stein Hugo Nilsen tror ikke engang koronaviruset kan ødelegge det.

Publisert Sist oppdatert

Holmen Betong driver med produksjon og salg av betongvarer for vei, vann og avløpsformål. De siste årene har bedriften hatt ei jevn omsetning på omkring 30 millioner kroner. Fjoråret var ikke noe unntak. 31,4 millioner kroner i omsetning er daglig leder, Stein Hugo Nilsen, godt fornøyd med.

– Jeg er fornøyd med fjoråret. Vi har drevet bra de siste årene, og vi har hatt jevne og gode resultat.

Godt i pluss

Resultatet i 2019 viser en ørliten nedgang fra året før. I fjor hadde bedriften 3,1 millioner kroner i overskudd, mot 3,3 millioner kroner i 2018.

– Vi ser at konkurransen skjerper seg. De sier det er sunt, men det gjør også at prisen blir lavere, forklarer Nilsen.

Han forteller at bedriften har flere større enkeltprosjekter, som ved flyplassen på Evenes.

– Da blir det enda mer konkurranse på prisen. Det ville vært bedre for oss med flere småprosjekter. Men man skal ikke klage. Vi er glade for aktivitet i bransjen, sier han.

Korona

Nilsen tror at 2020 vil bli et år på det jevne. Pandemien som har satt sitt preg på hverdagen de siste par månedene, har påvirket bedriften lite. Mindre enn han hadde trodd.

– Vi var litt usikre til å begynne med. Det er jo en del utenlandsk arbeidskraft i anleggsbransjen, som vil bli forhindret i å komme og jobbe. Men stort sett så har alt gått som planlagt, sier Nilsen.

To av 13 ansatte måtte han permittere de første tre ukene, men de er hentet tilbake igjen nå.

– Så nå forbereder vi oss på normalsesong. Så får vi se om det blir noen ettervirkninger, i form av stopp i prosjektering av nye prosjekter, men foreløpig er det business as usual, slår han fast.

Powered by Labrador CMS