KLAR SEIER: Pål Vegar Leth-Olsen og Bardu vant enkelt mot Lødingen lørdag. Foto: Leif A. Stensland
KLAR SEIER: Pål Vegar Leth-Olsen og Bardu vant enkelt mot Lødingen lørdag. Foto: Leif A. Stensland

Hadde det gøy og vant

HÅNDBALL: (Herrer 2. div: Bardu–Lødingen 29–20) Godt forsvarsspill og spilleglede ble avgjørende faktorer da Bardu-herrene sikret to nye poeng på hjemmebane.

Publisert Sist oppdatert

Bardu ville mest, og i store deler av lørdagens kamp mot Lødingen viste hjemmelagets aktører at det å ha det gøy på handballbanen, er en viktig nøkkel til suksess.

– Blir det for seriøst, får vi det ikke helt til. I dag hadde vi det artig på banen, og da går det som regel veien, sier Pål-Vegar Leth-Olsen.

Med rå styrke var han blant hjemmelagets spillere som hadde tro på egne ferdigheter og turte å skyte. Spesielt underhandskuddet, som føk inn i motstandernes nettmasker fra 10-12 meters hold, var det klasse over.

– Ei skåring jeg er veldig godt fornøyd med. Vi kan ikke være annen enn kjempefornøyd med mesteparten av kampen. Eneste minus må være mot slutten. Da dabbet vi av og lot Lødingen komme for mye alene mot vår målvakt. Det ble for enkle baklengs, sier Leth-Olsen.

I likhet med trener Mats Randers berømmer han målvaktsspillet i lørdagens kamp.

– Begge våre målvakter står veldig bra. De holder oss inne i kampen, og spesielt 16 år gamle Espen Bjørnsen står en veldig god kamp mellom stengene etter pause, avslutter en fornøyd femmålsskårer.

Med seks poeng har Bardu like mange poeng som Bravo og Bossekop. Sistnevnte er motstander i Barduhallen førstkommende søndag, mens Bravo er et lag som ikke har stått på motstandernes banehalvdel denne sesongen.

Hvor mange av de resterende kampene som går som oppsatt i terminlista, er derimot ikke avklart. Dette skyldes at Bardus lag består av flere spillere som til daglig tjenestegjør i Forsvaret. Da Forsvaret nå starter en lengre periode med flere øvelser, har klubben allerede søkt om nye kampdatoer for flere av de gjenstående kamper.

Powered by Labrador CMS