MODERNE: Skiveanlegget på Bardufoss skisenter tar form. Det blir elektronisk opptrekk på skivene. Arkivfoto: Ivar Løvland
MODERNE: Skiveanlegget på Bardufoss skisenter tar form. Det blir elektronisk opptrekk på skivene. Arkivfoto: Ivar Løvland

Har fått spillemidler til disse anleggene

MÅLSELV: Skiskytter-standplassen på Bardufoss skisenter er under rehabilitering. Nå har kommunen fått bekrefta at de får spillemidler til oppgraderinga.

Publisert Sist oppdatert

Den samme bekreftelsen har de fått for to andre idrettsanlegg.

Som Nye Troms skrev om tidligere i sommer er Målselvs skiskyttere i full gang med dugnaden for å få oppgradert standplassen, altså skytebanen, på Bardufoss skisenter. Oppgraderinga er helt nødvendig for at de skal kunne få C-lisens på anlegget. C-lisens er nødvendig for å kunne arrangere større konkurranser, og det ønsker Målselvs skiskyttere jevnlig å gjøre. Det er også nødvendig for å opprettholde økonomien i laget og skisenteret på Bardufoss.

Førsteprioritet

I løpet av dugnaden blir også de 30 skytebåsene utvidet til internasjonale mål. Det er idrettslaget som tar hovedregninga for oppgraderinga, men for å få spillemidler til anlegget har de fått søkehjelp av Målselv kommune. Anlegget sto øverst på prioriteringslista da årets spillemiddelsøknad ble sendt til fylkeskommunen.

Nå har svaret tikket inn, og ikke helt uventa ble søknaden innvilga. I år får de et tilskudd på en sum av 1,246 millioner kroner til arbeidet i år.

Klubbhus og Tuftepark

Kommunen har også bistått Målselv jeger- og fiskerforening, for en søknad om spillemidler som ble sendt for nesten ett år siden. Nå er den besvart av Troms og Finnmark fylkeskommune, som har innvilga et tilskudd på 875.000 kroner til deres nye klubbhus og møtelokale.

Den tredje søknaden som nylig ble innvilga, var for et anlegg som tilhører Målselv kommune.

Leder for Målselv ungdomsråd, Runar Godtliebsen, og ordfører Bengt-Magne Luneng sto for den offisielle åpninga av Tufteparken på Rustahøgda i fjor høst.

Tufteparken på Rustahøgda ble initiert av Målselv ungdomsråd og den ble åpna i fjor høst. Kommunen har nå fått dekt 300.000 kroner av totalsummen på like under en million kroner via spillemiddelordninga.

Målselv fikk tilsagnsbrevene for disse tre spillemiddelsøknadene i midten av juli.

Powered by Labrador CMS