TO DØDE: Det var to personer som gikk bort i ulykken som skjedde i Balsfjord torsdag i forrige uke. (Arkivfoto: Leif Stensland)
TO DØDE: Det var to personer som gikk bort i ulykken som skjedde i Balsfjord torsdag i forrige uke. (Arkivfoto: Leif Stensland)

Har frigitt navnene

BALSFJORD: Dødsulykken som fant sted på E6 i Balsfjord sist uke, etterforskes fortsatt. I helga kunngjorde politiet navnet på de to omkomne.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag i forrige uke omkom en mann og en kvinne i en trafikkulykke ved Heia i Balsfjord. Denne helga har politiet sluppet navnet på de omkomne. Det var Jeanette Pettersen (32) og Svein Bastian Jensen (33), begge fra Tromsø, som gikk bort i den tragiske ulykken. De to var på vei sørover i en personbil da de kolliderte med et vogntog på E6, ikke langt unna Heia.

Politioverbetjent ved Målselv lensmannskontor, Katrine Grimnes, forteller til Nye Troms at det fortsatt pågår en etterforskning etter ulykka.

– Det som skjer nå, er at det skal skrives rapporter på bakgrunn av de tekniske undersøkelsene som har blitt gjort, så etterforskningen er ikke avsluttet, sier Grimnes.

Vitner

På slutten av forrige uke fortalte Grimnes til Nye Troms at politiet var interesserte i å komme i kontakt med noen som har kommet kjørende i samme kjøreretning som personbilen.

– Vi har nå fått snakket med alle de vitner som har førstehåndsopplysninger, blant andre den finske sjåføren av vogntoget. Når det gjelder dem som kom i samme kjøreretningen som personbilen, har vi snakket med en dame som kom kjørende rett bak personbilen. Hun var i det første kjøretøyet etter personbilen, men så ikke selve smellet. Hun kom nok umiddelbart etterpå, sier Grimnes.

Både føreren av vogntoget og føreren av bilen som kom bak vogntoget, har forklart at personbilen med de to omkomne kom over i feil kjørefelt.

– Det er det vi nå går ut ifra har skjedd, sier Grimnes.

Powered by Labrador CMS