Satset tungt på veivedlikehold:

Har gitt positive resultater

STORSTEINNES: Tung satsing på veivedlikehold har vært en suksessfaktor for Balsfjord Maskin & Servicetjeneste. Fjoråret ble et rekordår på alle områder for balsfjordfirmaet.

Publisert Sist oppdatert

Som firmanavnet sier, er dette et firma som driver med anleggsarbeid og servicetjenester. Men alt har ikke vært like rosenrødt for daglig leder Roy Reinholdtsen og hans ansatte siden oppstart i 2007.

– Vi hadde gode tall de to første årene, men så fikk vi fire vanskelige år der vi gikk i minus. I 2012 startet vi ei omstilling som resulterte i at vi året etterpå allerede gikk i pluss. Siden den gang har vi hatt ei fin utvikling, og 2015 ble rett og slett et rekordår på alle områder, forteller Reinholdtsen.

Omsetningen økte med vel fem millioner fra året før, og resultatet ble godt og vel fordoblet. I tillegg ble egenkapitalen betydelig styrket.

– Som sagt er dette en utvikling vi er veldig fornøyd med. Ei utvikling som skyldes spissing av satsningsområde og det at vi valgte å satse tungt på veivedlikehold. I tillegg har det å ha verksted på egne biler vist seg å være et stort pluss, sier Reinholdtsen.

Stor tillitserklæring

I dag har firmaet med 12 fast ansatte, samt flere sesongansatte, ansvaret for veivedlikeholdet på 320 km med riks- og fylkesveier. Med ny storkontrakt på plass ser han lyst også på framtiden.

– Vi har inngått en femårsavtale med Mesta på veivedlikehold vinterstid. En avtale som gjør at vi ser for oss ei fordobling i antall ansatte. Forhåpentligvis vil også omsetningen øke betydelig, sier Reinholdtsen.

At firmaet har fått en slik stor kontrakt med Mesta, tar han som tegn på at de gjør en god jobb.

– Først må det sies at det er en stor tillitserklæring at vi fra høsten av skal drifte innfartsveien til Nord-Norges største by. Når vi får flere og flere oppdrag, håper jeg dette er tegn på at jobben våre ansatte utfører, blir verdsatt. Jeg for min del kan ikke få fullrost disse nok. De ansatte er selve nøkkelen for å få bedriften til å gå. Samtlige legger æren sin i jobben de utfører og fortjener all den ros de kan få, avslutter en svært fornøyd Roy Reinholdtsen.

Powered by Labrador CMS