Satser på pakkehenting:

PAKKE PÅ STASJON: Daglig leder Per Mortensen ved Circle K Bardufoss er godt fornøyd med at de kan tilby pakkehenting for DHL Express-kunder. Foto: Morten Kasbergsen
PAKKE PÅ STASJON: Daglig leder Per Mortensen ved Circle K Bardufoss er godt fornøyd med at de kan tilby pakkehenting for DHL Express-kunder. Foto: Morten Kasbergsen

Har levert ut 28 pakker på to måneder på Bardufoss

BARDUFOSS: En avtale mellom Circle K Norge og DHL Express gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved et 80-talls stasjoner over hele landet. Deriblant på Bardufoss og Setermoen.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av den siste tida har i overkant av 80 Circle K-stasjoner fra Lakselv i nord til Farsund i sør blitt hentepunkt for pakker fra DHL Express.

– For oss handler det om å gjøre hverdagen enklere for kunden, samtidig som vi hele tida er på utkikk etter nye muligheter som følge av endringene som vi ser i markedet. Derfor er pakkeutlevering et spennende område for oss, sier avtaleansvarlig Øyvind Bredland i Circle K Norge i ei pressemelding.

Enkelt for kundene

Bredland regner med at flere stasjoner vil tegne seg på avtalen utover våren. I Troms og Finnmark er det så langt seks Circle K-stasjoner som leverer ut pakker fra DHL Express. Stasjonene ligger i Lakselv, Kautokeino, Vadsø, på Storslett, Bardufoss og Setermoen.

Daglig leder Per Mortensen ved Circle K Bardufoss i Heggelia er godt fornøyd med avtalen. De første pakkene kom til stasjonen for to måneder siden, og siden da er det levert ut 28 pakker til DHL Express-kunder.

– Det er enkelt for kundene å hente pakker hos oss. Dessuten får vi litt flere kunder inn til stasjonen. Det trenger vi sårt i disse koronatider, sier Mortensen.

Stor tilgjengelighet

Den daglige lederen viser også til at Circle K Bardufoss har stor tilgjengelighet for pakkekundene. Stasjonen er åpen 365 dager i året. Under normale forhold har stasjonen åpent 16 timer i døgnet. Ifølge han har innføringa av hentepunktet gått greit, selv om det var litt innkjøringsproblemer i starten.

– Kundene virker fornøyd med å kunne hente pakker hos oss. Vi har også fått god oppfølging fra DHL. De har utleveringsgaranti, og er avhengig av at alt klaffer. Derfor følger de hele tida med på hvilke pakker som kommer og at pakkene blir hentet.

Vinn-vinn-situasjon

En økende andel av pakkene som sendes med DHL Express går til privatpersoner. Administrerende direktør Terje Aarbog i DHL kaller avtalen en vinn-vinn-situasjon for både kundene og Circle K-stasjonene.

– Siden vi nordmenn gjerne ikke er hjemme på dagtid, har vi derfor jobbet mye med å få på plass et nettverk av hentepunkter over hele landet. Her er det viktig med lange åpningstider og enkel tilkomst, slik at kundene våre kan velge det mest praktiske hentestedet og plukke opp pakken når det passer dem best, sier Aarbog.

Powered by Labrador CMS