PAKKET INN: Reidar Dalgård og TMT fikk lite spillerom av et tett og godt TSI-forsvar lørdag. Foto: Ivar Løvland
PAKKET INN: Reidar Dalgård og TMT fikk lite spillerom av et tett og godt TSI-forsvar lørdag. Foto: Ivar Løvland

Helt sjanseløse

TROMSØ: Team Midt-Troms hadde to seire før møtet med Tromsøstudentene 2. Der var laget uten mulighet til poeng.

Publisert Sist oppdatert

Hjemmelaget vant til slutt 34-20, etter at de til pause var ti mål opp med en ledelse på 19-9.

- Noe av forklaringa er at vi mangler to sentrale midtspillere, og stiller med bare en ren kantspiller til denne kampen. Da blir det vanskelig, sier lagleder Frank Arne Jakobsen.

Han fikk se eget lag starte godt i Krafthallen, og ti minutter ut i oppgjøret var det helt jevnt mellom lagene. Da startet vertene å dra sakte men sikkert i fra. Med ti minutter igjen av den første omgangen var de tre fem mål foran, og de siste ti minuttene av omgangen ble forspranget til de sortkledte ytterlige doblet.

- Vi har en periode der som ødelegger mye. Da måtte vi ha tre spillere som egentlig er linjespillere på banen samtidig. Da blir det vanskelig, sier Jakobsen.

Etter sidebytte fortsatte TSI 2 å øke forspranget, men takket være noen oppløftende siste minutter på kampen, der gjestene fikk lov til å pynte litt på resultatet, ble det med et 14-målstap til slutt.

- Men vi møter det samme laget igjen i den siste seriehelga. Da har vi hjemmebane, og med seier der, kan det være at vi passerer dem på tabellen. Da skal vi i hvert fall gi dem bedre kamp om poengene, smiler Frank Arne Jakobsen.

Lørdag kveld spiller TMT borte mot TSI sitt førstelag. Det er ventet å bli en vanskeligere kamp for samarbeidslaget fra Bardu IL, Bardufoss OIF og Sørreisa IL.

Powered by Labrador CMS