NY DAGLIG LEDER: På Polarbadet blir Øyvind Hofstad Nysted fra Bardu den nye lederen. Foto: Ivar Løvland (arkiv)
NY DAGLIG LEDER: På Polarbadet blir Øyvind Hofstad Nysted fra Bardu den nye lederen. Foto: Ivar Løvland (arkiv)

Her er den nye daglige lederen av Polarbadet

BARDUFOSS: Det er Øyvind Hofstad Nysted (36) fra Bardu som fikk jobben som daglig leder av Polarbadet. Han ser fram til å bli en del av laget som skal drive og videreutvikle badet.

Publisert Sist oppdatert

Hofstad Nysted er født og oppvokst i Bardu, men har bodd i Oslo sia 2006. Han flytta tilbake til Bardu med familien i sommer, og han har pendla til Oslo sia. Da muligheten hos Polarbadet i Målselv meldte seg, ble han fristet. Torsdag var det klart at Bardudølen blir daglig leder for Polarbadet.

– Jeg gleder meg veldig til å starte. Vi hadde lyst til å komme tilbake til Nord-Norge med våre barn, og så meldte det seg en mulighet nordpå som gjorde at jeg hadde anledning til å være nærmere familien. Jeg ser fram til å bli en del av laget som skal drive og videreutvikle Polarbadet, sier han.

Framtidsplaner

Hofstad Nysted ønsker ikke å gå i detalj på framtidsplaner for Polarbadet på nåværende tidspunkt, men sier at han ser stort potensiale.

– Mye av det som skjer på Rustahøgda er veldig spennende, sier han, og trekker fram Arena Bardufoss som eksempel.

Hofstad Nysted ønsker å sørge for at det gode tilbudet som er i dag opprettholdes og forhåpentligvis utvikles.

– Både badet alene og sammen med de øvrige tilbud på Bardufoss. Nå ønsker jeg å bli kjent med nye kollegaer før vi sammen skal legge planer, sier han.

Jobba i Skiforbundet

Først skal han ha noen siste uker i Skiforbundet. Hofstad Nysted har nemlig vært fast ansatt i Norges Skiforbund sia 2011. Han ble ansatt som ny kommersiell leder for langrenn i Norges Skiforbund i september, og gikk fra 1. desember over i full stilling som kommersiell leder. Fra september jobba han halv tid for langrenn og halv tid sentralt i forbundet. Han har tidligere vært markedsansvarlig i Norges Skiforbund, med ansvar for salg av TV-sendte skirenn og øvrig markedsarbeid for sentraladministrasjonen.

– Jeg er veldig takknemlig for de muligheter jeg har fått der, og alt jeg har lært. Også ser jeg fram til å begi meg ut på nye eventyr, avslutter han.

Tidligere har han jobba i Forsvaret. Han har Befalsskole, Høgskolestudium i Organisasjon og ledelse og innehar Bachelor- og Mastergrad i Sports Management.

Styret er fornøyd

Den 25. november gikk søknadsfristen på stillinga som daglig leder av Polarbadet ut. Det var 20 stykker som søkte på stillinga, og syv stykker ble innkalt til intervju.

– Øyvind utmerka seg positivt hele veien i prosessen, og styret er veldig godt fornøyd med å få han med på laget, sier styreleder Vegar Gystad.

Gystad opplyste før jul om at det var søkere fra hele landet, men i hovedsak var det lokale folk som hadde søkt på stillinga.

– Polarbadet krever en god leder, og vi har tro på Øyvind. Vi synes hans markedsbakgrunn er veldig spennende, og håper Polarbadet kan bli enda mer tydelig og synlig i markedet framover, sier Gystad.

Takk til Ørnulf

Den 1. februar starter Hofstad Nysted i stillinga som daglig leder. Ørnulf Krøger Vanebo fungerer som daglig leder av Polarbadet fram til da.
– Vi setter utrolig pris på Ørnulf. Han har gjort en kjempejobb. Styret er veldig glad for den jobben tidligere daglig leder har gjort, og er kjempespent på den nye. Det vi synes er spennende er at Øyvind har en kombinasjon av utdanning innenfor idrett og ledelse, et kjempenettverk og en markedskompetanse vi håper å få mye glede av, sier Gystad.

Powered by Labrador CMS