SISTE INNSPURT: Konsulentene holder nå på med finpussen for anbudstilbudet for det nye sykehjemmet på Andslimoen. Foto: Toril F. Ingvaldsen.
SISTE INNSPURT: Konsulentene holder nå på med finpussen for anbudstilbudet for det nye sykehjemmet på Andslimoen. Foto: Toril F. Ingvaldsen.

Her er det snart anbudsklart

MÅLSELV: Nysykehjemmet skal ut til offentlig anbud i juni.

Publisert Sist oppdatert

Det siste året har alle smådetaljer blitt konkretisert ned til centimeteren for det nye sykehjemmet. Nå er konsulenten nesten i mål med beskrivelsen, som gjør at kommunen kan komme i gang med neste milepæl for nysykehjemmet.

– Konsulenten holder nå på med finpussen til teksten i anbudsbeskrivelsen, og vi regner med at den skal legges ut til offentlig anbudsrunde i begynnelsen av juni, sier prosjektleder Steinar Jensen i Målselv kommune.

De er litt etter tidsplanen for sykehjemmet på to etasjer som skal bygges i tilknytning til Målselvtunet. Anbudet skulle egentlig vært ute tidligere i vår, slik at kommunen kunne velge entreprenør på denne sida av sommeren.

– Vi er litt forsinket, og det er på grunn av at det har tatt lengre tid enn vi antok å få alle detaljer på plass, forklarer Jensen.

Men når anbudet i juni blir lagt ut i Doffin, databasen for offentlige anskaffelser, vil det gå slag i slag i jakta på en entreprenør. Juni blir det avholdt anbudsbefaring på tomta for interesserte utbyggere. 18. august er datoen som er satt som frist for anbudslevering.

– Vi er veldig spente på resultatet av anbudsprosessen, sier Jensen.

Powered by Labrador CMS